Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana PDA

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Zmiana PDA

Post autor: Oofol » 27 maja 2009, 15:08

Panowie...
Nie wiem czy posiadacie takową wiedzę ale mam nadzieję :-)

Jestem w posiadaniu HTC Universala alias SPV M5000, Qtek 9000, XDA EXEC, MDA PRO itd...

Problem polega na tym że go sprzedaję w celu nabycia tego samego modelu ale nowego i podczas przeglądania neta wpadł mi do głowy (ponownie) pomysł zakupienia Toschiby G900 (jak kupowałem Universala to Tośka była jedynym konkurentem).

Nie wiem teraz co mam zrobić... Uni jest jak dla mnie super ale Tośka ma zalety - dwie największe jak dla mnie to:
- większa rozdziałka wyświetlacz (obraz jest niewiarygodnie piękny!!!)
- Host USB

Czy miał ktoś z Was styczność na co dzień z Tośką? Jak to się sprawuje?
Może ktoś mi coś doradzi...

Proszę jednak o nie branie pod uwagę rozmiarów, bo te nie mają najmniejszego znaczenia.

Pozdrawiam towarzycho ;-)

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 27 maja 2009, 22:54

Kurcze mieliśmy to kiedyś w ofercie Playa, ale generalnie nie było na to chętnych a sam model był ciężko dostępny więc niestety nawet nie miałem go w ręku (a szkoda). Z tego co widziałem to generalnie dość ciężko o te modele. Mogę jedynie co nie co powiedzieć o G500 bo nim akurat się bawiłem. Parametry fajne, ale strasznie się muliła i to co mnie najbardziej raziło to tandetne wykonanie obudowy zewnętrznej.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 28 maja 2009, 09:23

JA akurat trafiłem na Tośkę w Playu i chwilkę się pobawiłem. Są nowe ROMy do niej także ponoć chodzi już płynniej - o wiele ale za tośką w porównaniu do Uni przemawia jedynie HOST USB i rozdziałka LCD 800/640 Uni ma 640/480. I to tyle. Nie wiem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”