Jak byś poczytał ostatnie posty np. czarnej to byś się dowiedział ze brewki zostały spalone i nie ma ich na audikuaqq_rzb pisze:Co mi sie podoba :
-kolor
-Felgi
-ogólnie Coupe
co mi sie niepodoba :
-Swiatła ( naprawde niepasuja )}
-Brewki ( jak dla mnie Brewki wogole mijaja sie z Celem)
są auta z ktorymi pewnych rzeczy sie nie robi
[ COUPE spec. U.S.A ]
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Bardzo lubię połączenie czarnego z czerwonym, a przyciemnione soczki u Ciebie bardzo mi się podobają, szczególnie bez brewek. Jednak na tej przekozacznej srebrnej coupe, którą pokazałeś brewki pasują jak kobiecie biust ;] I co mnie cieszy ma taki zderzak jak moja i super wyglądają stare halogeny i kierunki ;]
Lubię Azevy A. Twoje są bardzo ładne i pasują jak ulał!
A Ciebie widziałbym jednak polerowaną dwururkę i może lakier na dole tylnego zderzaka tak jak w Twojej poprzedniej kupejce.
PS gdy zdecydowałeś, że brewki znikną to je spaliłeś. A gdy zdecydowałeś, że zostanie audi zamiast dziewczyny, to co zrobiłeś z kobietą? :lol:
Pozdro!
Lubię Azevy A. Twoje są bardzo ładne i pasują jak ulał!
A Ciebie widziałbym jednak polerowaną dwururkę i może lakier na dole tylnego zderzaka tak jak w Twojej poprzedniej kupejce.
PS gdy zdecydowałeś, że brewki znikną to je spaliłeś. A gdy zdecydowałeś, że zostanie audi zamiast dziewczyny, to co zrobiłeś z kobietą? :lol:
Pozdro!
Dobra ludzie.... dzis mialem chwile czasu, wiec wybralem sie z kolega na spacerek... Audi musialo przewietrzyc 6 garów, oraz trzeba bylo zrobic foto-story
A tutaj wyszedl maly matchbox... hihi
Razem musialy jezdzic po Stanach... hehe a moze nawet w jednym kontenerze przyjechaly do Polski.... Na zgode z JDM, walnalem wspolna fotke...
ALEEE ladna przepasc za autkiem.... panorama Polibudy... Kto mi zalaczyl swiatla ala Merc W123
ladna fotka.... hehe prezentacja feluna... :wow:
Jedyna w swoim rodzaju... Blenda US/JAPAN... Dzieki DUO za sprzedanie mi Rarytasu...
Ktos chyba uzyl wybielacza... Gdzie sie podzial czerwoniutki kolorek... hihi.. Pikna pocztóweczka... Moze kalendarz zrobie sobie...
Ahhhhh ta linia... :wow:
A tutaj wyszedl maly matchbox... hihi
Razem musialy jezdzic po Stanach... hehe a moze nawet w jednym kontenerze przyjechaly do Polski.... Na zgode z JDM, walnalem wspolna fotke...
ALEEE ladna przepasc za autkiem.... panorama Polibudy... Kto mi zalaczyl swiatla ala Merc W123
ladna fotka.... hehe prezentacja feluna... :wow:
Jedyna w swoim rodzaju... Blenda US/JAPAN... Dzieki DUO za sprzedanie mi Rarytasu...
Ktos chyba uzyl wybielacza... Gdzie sie podzial czerwoniutki kolorek... hihi.. Pikna pocztóweczka... Moze kalendarz zrobie sobie...
Ahhhhh ta linia... :wow:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Powiem tak, lampy spoko, podoba mi się taka opcja, ale z przodu odpada zderzak cały w kolorze. Czarny spód bardziej by pasował oczywiście według mnie. Tylna blenda spoko, ale kurde jakoś tak pasuje jak pięść do oka. Jest to cholerny rarytas, ale kurde tak dziwnie pasuje w tylny pas. Głównie chodzi tu o jej kolor Felga jak najbardziej słuszna i jest oł rajt.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
a ja powiem, że zderzak cały w kolor jak najbardziej jest okey .. samochód obniżył się wizualnie dzięki temu i bardzo mi się podoba poza tym kolrowy dół w tym wypadku czerwony daje dobrą głębię co do soczewek całych czarnych .. zobaczcie sobie foty z czarnym dołem nie wygląda tak fajnie jak teraz ... zresztą przynajmniej dla mnie, tylko ... teraz coś z bokami i tyłem trzeba by zrobić. Jeszcze raz powiem jak dla mnie zaczyna dobrze wyglądać, ale to dopiero początek drogi do prawdziwego projektu .. alleluja :mrgreen:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Juz wyjasniam.
Mam mozliwosc zakupienia Audi S4/C4 4.2 V8 w dosyc dobrej cenie, dlatego postanowilem sprzedac Coupetke.
Jedni mowia ale drogo, You Crazy, a teraz widze ze tanio.
Powiem to tak, jezeli sie sprzeda to bede smigal sobie S4, a jezeli sie nie sprzeda to nadal bede jezdzil najladniejsza Coupetka w Lublinie...
Ogolnie wczoraj w piatek na miescie sporo ludzi mi gratulowalo tak pieknej Audiczki, az mi sie strasznie milo zrobilo, ze jednak nie zrobilem posmiewiska z pieknego auta, tylko jeszcze z niego zrobilem Piekniejsze....
Mam mozliwosc zakupienia Audi S4/C4 4.2 V8 w dosyc dobrej cenie, dlatego postanowilem sprzedac Coupetke.
Jedni mowia ale drogo, You Crazy, a teraz widze ze tanio.
Powiem to tak, jezeli sie sprzeda to bede smigal sobie S4, a jezeli sie nie sprzeda to nadal bede jezdzil najladniejsza Coupetka w Lublinie...
Ogolnie wczoraj w piatek na miescie sporo ludzi mi gratulowalo tak pieknej Audiczki, az mi sie strasznie milo zrobilo, ze jednak nie zrobilem posmiewiska z pieknego auta, tylko jeszcze z niego zrobilem Piekniejsze....