..::Audi 80 B4 1,9TD by mulczas::.. duuużo nowości str.1
Faktycznie, u mnie rezanie głośników zajęło mi ponad tydzień, a u Ciebie kilka godzin, a efekt naprawdę przyzwoity, nie widzę różnicy, tylko z zewnątrz trochę głośniej, ale to przez maty głuszące, a raczej ich brak. Poza tym super wygląda i gra <ok>Solskier pisze:Sławek porównaj kolegą co dało Ci wygłuszenie, mdf i przykrecanie tego na stałe w porównaniu do mojego montarzu gdize nie ma nic i kazdy mówi ze kicha, odsłuchiwałeś u mnie wiec ocen bezstronnie. co do taszków tez jestem za zakupem tych wyrobionych sa kozackie <ok>
Sam wygląd jest drugorzędny, choć liczę się z nim, bo wygląd też ma znaczenie, ale najważniejsze, że spełnia swoje zadanie w 100%. Jak będę miał chwile to posiedzę nad wykończeniem i zaprezentuje to co wymodzę.AUDI_A6 pisze:Ta lepiej wydać 300zł niż posiedzieć kilka dni i zrobić samemu..
Dla mnie wygląda wporzadku, nałożysz nowy skaj lub skórą, obijesz to ładnie i będzie gitara. Tu nie liczy się wygląd tu liczy się chęci włożona praca
Super modzone auto, teraz prezentuje sie znakomicie <ok> Myślałeś o zmianie zderzaka?
Cisza, bo niestety nic ciekawego się nie działo...grinch pisze:... Sławek coś nowego przyszykowałeś bo ostatnio taka cisza tu zapanowała :?:
Kupiłem oponki, czeka mnie zamiana oleju, filtrów itp... Muszę się poważnie zastanowić, bo mam dwie opcje, albo zostaję przy 80 i modzę motór, albo zmieniam na coś nowszego (szybszego). Czas pokaże...
... No to czekam na rozwój sytuacji :mrgreen:mulczas pisze:Cisza, bo niestety nic ciekawego się nie działo...grinch pisze:... Sławek coś nowego przyszykowałeś bo ostatnio taka cisza tu zapanowała :?:
Kupiłem oponki, czeka mnie zamiana oleju, filtrów itp... Muszę się poważnie zastanowić, bo mam dwie opcje, albo zostaję przy 80 i modzę motór, albo zmieniam na coś nowszego (szybszego). Czas pokaże...
Mam nadzieję że dasz znać o newsach :p