przesada.... płacić 300 monet za kawałek plastiku tylko po to żeby mieć ORI lepiej dołożyć coś do tej kwoty i uzbierać np na soczewy <ok> nawet siatex może dobrze wyglądać jak jest zrobiony z głową i dobrze że w ogoóe zrobiłeś coś z tą dziurą pozzdrawiamduo pisze:sprzedać komplet kratek za 300 promocyjnie ..
Audi80B3 Sprzedana....The End
noo nie powiem bo zaszalałeś <ok> autko coraz bardziej mi się podoba, tym bardziej że przodek zrobił się agresywny a to lubee co do felusi z "francuza" to dobry wybór bo świetnie pasują do wyglądu autka i wyglądają całkiem szykownie.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
ja uwazam, ze ta kratka wyglada super. nie rzuca sie w oczy. najgorsze sa te siatki ktore montuja w kazdej mozliwej dziurze...nie maja halogena-siatka. nie chca znaczka na grillu-siatka. akurat w tym miejscu w ktorym ja zamontowales ta siatka wyglada najlepiej. kradna te plastiki jak pojeba..., wiec kupno ori za 300 zl cieszy twoje oko i zlodzieja. dla zlodzieja to nie sztuka podejsc i oderwac... a czarna siatke oryginalnie tez montowali w tym miejsce w zderzaku do m3 e36 co moim zdaniem wyglada tam swietnie. nie powinienies miec w tym wzgledzie zadnych kompleksow. felgi jak felgi, oprocz rozmiaru (co moim zdaniem jest przerostem tresci nad forma) nie sa w jakis sposob szczegolne. ja osobiscie widzialbym cos mniejszego i szerszego, bo teraz stoi troche na szczudlach. ale wszystko jest kwestia gustu. wazne, zeby tobie sie podobalo. ja twoje audi oceniam na 6/10
Z tym się zgodze...kyto pisze:wiec kupno ori za 300 zl cieszy twoje oko i zlodzieja. dla zlodzieja to nie sztuka podejsc i oderwac...
Ja osobiście wole większe bo małe i szerokie to wszyscy mają na jedno kopyto i wszędzie...kyto pisze:felgi jak felgi, oprocz rozmiaru (co moim zdaniem jest przerostem tresci nad forma) nie sa w jakis sposob szczegolne. ja osobiscie widzialbym cos mniejszego i szerszego,
kyto pisze:felgi jak felgi, oprocz rozmiaru (co moim zdaniem jest przerostem tresci nad forma) nie sa w jakis sposob szczegolne.
może tobie się nie podobają ale ja jestem zadowolony <ok>
<ok> Brawa dla kolegi tylko czy to są pokazy mody jakieś... :mrgreen:kyto pisze:ja twoje audi oceniam na 6/10
Chętnie bym ocenił też twoje audi w takim razie .. ale... :->
z takim podejsciem to .. po co wogle zmieniać w aucie coś ? najlepiej wymontować samemu co złodziej może wyrwać ..... oooooooooooooooooo ludzie wymyśliłem nowy trend w tuningu był rost był rat był wood będzie thief stajl - doprowadzenie auta do wyglądu pokradzieżowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Szula298 pisze:wiec kupno ori za 300 zl cieszy twoje oko i zlodzieja
male i szerokie tzn jakie ?Szula298 pisze:Ja osobiście wole większe bo małe i szerokie to wszyscy mają na jedno kopyto i wszędzie...