[ COUPE spec. U.S.A ]
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
DUO przestan pitolic i zajmij sie aaudica swoja... tak ostatnio widze ze nic tylko na Forum dogryzasz ludziom, pokluciles sie z zoną czy jak??
Ty zajmujesz sie Sedanami i wychodzi Ci, ja zas preferuje Coupete... i nie wchodzimy sobie w droge... Tak znaczek jest S4.. Prezent od specjalnej osoby a z daleka naprawde budzi respekt bo dokladnie nie widac symbolu, na kierownicy tez jest symbol S4 wiec sie nie gryza.. hehe
Tak wyczyszczony silnik ( osłony ) a co innego mam czyscic walki z oleju?? Jestem pedantem jeżeli chodzi o Coupetke... Mówi sie trudno.. Mnie tam nie przeszkadza ze bagażnik ma wydzielona siateczke z chemia do czyszczenia samochodu... inni powiedza ze jestem debilem bo czyszcze kazda plamke brudu na silnik jak i tak tego nie widac bo zakrywa go maska... Ale dzis reakcja byla cudowna kumpli jak otworzylem maske, wlasnie dla takich chwil Ja żyje...I raduje sie z milych slów znajomych
Ty zajmujesz sie Sedanami i wychodzi Ci, ja zas preferuje Coupete... i nie wchodzimy sobie w droge... Tak znaczek jest S4.. Prezent od specjalnej osoby a z daleka naprawde budzi respekt bo dokladnie nie widac symbolu, na kierownicy tez jest symbol S4 wiec sie nie gryza.. hehe
Tak wyczyszczony silnik ( osłony ) a co innego mam czyscic walki z oleju?? Jestem pedantem jeżeli chodzi o Coupetke... Mówi sie trudno.. Mnie tam nie przeszkadza ze bagażnik ma wydzielona siateczke z chemia do czyszczenia samochodu... inni powiedza ze jestem debilem bo czyszcze kazda plamke brudu na silnik jak i tak tego nie widac bo zakrywa go maska... Ale dzis reakcja byla cudowna kumpli jak otworzylem maske, wlasnie dla takich chwil Ja żyje...I raduje sie z milych slów znajomych
jakto dogryzam ? ja tylko mówię jak jest ... czy ja się Ciebie czepiam ? poprawiłem miodka że nie silnik jest czysty tylko osłony ( które zresztą też bym zawsze miał mega czyste - dla tych osłon V6 zawsze chciałęm mieć i stąd jutro będe posiadaczem cabrio v6 :mrgreen: ) a co do znaczka to jest jaki jest zresztą też nie ja z nim zacząłem .. myślę, że nikomu nie dogryzam nikomu a nawet jak coś komentuję to zgodnie z prawdą jak kogoś kole w oczy coś co sam zrobił nie do końca jak powinno to już nie mója wina <ok>LU_ANGEL pisze:DUO przestan pitolic i zajmij sie aaudica swoja... tak ostatnio widze ze nic tylko na Forum dogryzasz ludziom, pokluciles sie z zoną czy jak??