Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 80 Avant 1,9 TDI pierwsza odsłona

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
bymistake
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Audi 80 Avant 1,9 TDI pierwsza odsłona

Post autor: bymistake » 03 cze 2009, 22:08

Moja piękna lotka, Audi 80 Avant 1,9 TDI. Mam ją od lutego, przyjechała z zachodu :) Mam co do niej wiele planów - zmiana lamp przednich, wymiana zawieszenia na sztywniejsze, wypolerowanie końcówki tłumika, może dodatkowe zegary w miejsce popielniczki... Dużo chęci lecz mało wolnego czasu...

Wyposażenie wnętrza zadowala mnie w 100% :) klimatyzacja, el. szybki, jeden jasiek, swiatełka w podsufitce nad drzwiami, i cos tam jeszcze mało istotnego skoro nie pamietam :)

Fabryczne nagłośnienie nie wystarczało - do wymiany zakwalifikowało się radio blaupunkt Nashville DJ ze zmieniarka blaupunkt (montowana fabrycznie z radyjkiem - do oddania!) - jest Pionner DEH-2100UB - wersja z czerwonym podświetleniem świetnie komponuje się z resztą. W bagażniku wzmacniacz blaupunkt 480 GTA i subwoofer CLARION SW3012B (idealnie mieści się pod roletę bagażnika, nie podskakuje na hopach :)) do wymiany jeszcze fabryczne głośniki w podszybiu, ale to później...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 03 cze 2009, 22:11

Nie wiem dlaczego na co drugim aucie jest ta żółta wlepa :roll: A pierwszy raz spotkałem się z tą wlepą na Audi :roll:

bymistake
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bymistake » 03 cze 2009, 22:16

tam mi rdza wychodzi :) a na poważnie to sam jeżdżę motorem i nie chciałbym się kiedyś wpakować w tyłek komuś, kto po prostu myślał, że pas po lewej czy prawej jest wolny... dlatego wlepa z ostrzeżeniem

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl