Moje pierwsze autko :-)
Moje pierwsze autko :-)
Witam.Zalogowałem sie tu całkiem niedawno przegladałem to forum i nie boje sie powiedziec ze jest ono najlepsze!!jezeli chodzi o Audi jest tu chyba wszytko na temat tej marki.Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Audi 80b4 jest to moje pierwsze auto w zyciu.Autko udłao mi sie znalezc z mojego miasta kupowałem ja z kumplem i był to chyba najlepszy zakup w moim zyciu .Fura przywieziona 3 lata temu z Niemczech.Hmm moze pochwale sie troszke na temat tej audiczki: 91r, 2,3 KAT-136 KM,LPG,jezeli chodzi o wyposazenie to tutaj naprwade jest chyba najbogatsze z mozliwych:skorzana tap(nie mogłem uwierzyc ze skora po 18 latach uzytkowania moze byc w tak swietnym stanie!),elek.szyby przod,elek lusterka,podgrz siedzenia przod,i wiele innych bajerow.niedlugo postaram ruszyc gdzies w plener i zrobic kilka fotek,wiec napewno wrzoce na forum do oceny juz dla was.pozdrawiam!!
funnyboy88 pisze:E no zapowiada się super! A gdzie zdjęcia? =)
Zdjęcia postaram sie dodac w tm tyg.Dwie rzeczy ktore mnie troche mecza to takie iz gaz ktory posiadam nie jest wbity w dowod doczytałem ze policjant ma prawo zabrac dowod rejestracyjny dodam tylko ze gaz mam bardzo dobrze ukryty.Hak rozniez nie wbity w dowod mam w planach go wymontawac albo wbic w dowod wolalbym to drugie.pzdr
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A masz jakieś dokumenty od gazu (szczególnie chodzi mi o butle)? Jak nie masz to zobacz, kto jest producentem butli i napisz do nich maila z prośbą o ponowne wystawienie dokumentów (w zależności od firmy koszt od 40 do 100zł).
Idziesz z tym papierkiem do gazownika, mówisz mu co i jak, gazownik sprawdza czy instalacja jest szczelna, wystawia Ci lewą fakturę zamontowania gazu, homologacje itp. Cena, hmm... w zależności jak się ugadasz ale z jakieś 400zł.
Mając homologacje idziesz do urzędu i wbijają Ci w dowód, że masz gaz
Idziesz z tym papierkiem do gazownika, mówisz mu co i jak, gazownik sprawdza czy instalacja jest szczelna, wystawia Ci lewą fakturę zamontowania gazu, homologacje itp. Cena, hmm... w zależności jak się ugadasz ale z jakieś 400zł.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Ale zdzierstwo...100-150zł to rozumiem.Poza tym jak gaz jest dziadosko sałożony to się gaziarz nie będzie chciał pod fuszerą podpisywać.trepek pisze:Cena, hmm... w zależności jak się ugadasz ale z jakieś 400zł.
W razie czego w trakcie kontroli drogowej mówisz że gaz jest w trakcie montażu jeszcze nie podłączony i tyle.
Zadnych dokumentow nie posiadam:/.Zrobie tak jak napisałes,rozomiem ze dane producenta itp beda wybite na butli? .Rozmawiałem z jednym znajowym mechanikiem powiedział ze jest mozliwosc załatwienia homologacji za 250zł zobaczymy moze cos załatwi.Czy jest choc cien nadzieji na to ze policjant nie zatrzyma dowodu?Czytałem ze z hakiem jest mniej latania i mniejszy koszt.Dzieki za info pozdrawiamtrepek pisze:A masz jakieś dokumenty od gazu (szczególnie chodzi mi o butle)? Jak nie masz to zobacz, kto jest producentem butli i napisz do nich maila z prośbą o ponowne wystawienie dokumentów (w zależności od firmy koszt od 40 do 100zł).
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
www.fotosik.pl albo www.imageshack.us tam sobie na pewno dalej już poradzisz
[/img]
[ Dodano: 2009-06-10, 21:36 ]
[ Dodano: 2009-06-10, 21:37 ]
[ Dodano: 2009-06-10, 21:43 ]
prosze o komentarze
do sprzedania mam felgi widoczne na zdjeciu zainteresowanych prosze na PW pzdr
[ Dodano: 2009-06-10, 21:36 ]
[ Dodano: 2009-06-10, 21:43 ]
prosze o komentarze
do sprzedania mam felgi widoczne na zdjeciu zainteresowanych prosze na PW pzdr
Ostatnio zmieniony 10 cze 2009, 21:56 przez jacous, łącznie zmieniany 1 raz.