Stało się
Moim zdaniem opisywanie aut w dziale "Na każdy temat", to jakaś porażka. Powinniśmy założyć nowy dział "Moje Audi - pozostałe", w którym Klubowicze, którzy mieli 80 ale sprzedali je aby kupić inne Audi, mogliby sobie je opisywać do woli. Takich przypadków jest coraz więcej.
moim zdaniem, to nie jest taki głupi pomysłLabiel pisze:Chodzi mianowicie o kontynuowanie mojego starego tematu. Podpiąłbym się pod niego już z nowym autem. Niby regulamin mówi iż dział poświęcony jest tylko Audi 80/90. Z drugiej strony nie tworzyłbym żadnego nowego tematu. Co o tym myślicie.
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
A był pomysł podzielenia działu Moje Audi na poddziały i został zczapowany z argumentem "za dużo roboty". Jest tam burdel teraz, a można by fajne kategorie porobić.
Co do twojego pytania Labiel, to ja mam swoje sprzęty poopisywane w swoim jednym temacie, na razie nie było sprzeciwów nikogo.
Co do twojego pytania Labiel, to ja mam swoje sprzęty poopisywane w swoim jednym temacie, na razie nie było sprzeciwów nikogo.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2009, 13:59 przez Skuciok, łącznie zmieniany 1 raz.
Zauważ, że nikt nie odrzucił pomysłu, który zaproponowałem w tej kwestii, mianowicie utworzenia pewnego rodzaju FAQ z linkami - to też jakiś podział. Tylko nie ma kto tego zrobić.Skuciok pisze:A był pomysł podzielenia działu Moje Audi na poddziały i został zczapowany z argumentem "za dużo roboty". Jest tam burdel teraz, a można by fajne kategorie porobić.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dokładnie. Wcześniej nie myślałem zbyt dużo na ten temat bo ciągle miałem B3. Ale teraz patrzę na to już nie co inaczej. Nadal mam Audi, nadal jestem związany z tym klubem ale tak jak by nie było tutaj już dla mnie miejsca. Przypadków takich tak jak pisze grze, jest coraz więcej.grze pisze:Moim zdaniem opisywanie aut w dziale "Na każdy temat", to jakaś porażka. Powinniśmy założyć nowy dział "Moje Audi - pozostałe", w którym Klubowicze, którzy mieli 80 ale sprzedali je aby kupić inne Audi, mogliby sobie je opisywać do woli. Takich przypadków jest coraz więcej.
Na forum Audi A4 mają na przykład taki podział:
Moje Audi A4:
Audi A4 B5
Audi A4 B6
Audi A4 B7
Audi A4 B8
Pozostałe Audi
Inne marki
Póki co temacik o swoim Audi mam w dziale na "każdy temat". Nikomu wadzić tam nie będzie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
I tu jest pies pogrzebany. Jeśli będziemy forum czysto tematycznym to nie ma innej opcji jak powolna śmierć tego forum. 80 będzie coraz mniej i nic na to nie poradzimy. Z drugiej jednak strony nie ukrywam że czasem wkurza mnie nawał postów o byle czym i nie związanych z problemami technicznymi.OGr pisze:Zdecydujcie się czy forum ma zrzeszać ludzi czy być czysto tematycznym o audi 80
Przeglądając forum A4 zauważyłem że duża większość tematów dotyczy rzeczy nie związanych z mechaniką. Głównie to jakieś spoty, pogawędki itp. U nas może z 80% tematów związanych jest konkretnie z Audi 80. Mnie osobiście to cieszy bo lubię czytać o sprawach technicznych, ale są też inni którzy wchodzą tu nie po to bo mają problem, tylko chcą się jakoś "zeswatać" z innymi użytkownikami tego auta, porozmawiać o pierdołach itp.