Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Sugestie do Moderatorów - (Historia)

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 14 cze 2009, 23:39

Noi właśnie Adrian chce zaprosić ludzi ale powinien wystarczyć jeden temat. Kiedyś już dyskutowaliśmy na ten temat.

Poza tym to szykuje się gruby spot trzeba tam być koniecznie :!: Może pierwszy raz pęknie setka audiczek PKA80 ;-)

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 cze 2009, 01:39

Danek pisze:Koledzy szefostwo może by coś z tym zrobić: https://audi80.pl/malo...0461.htm#322824 autor władował ten wątek we wszystkie regionalne działy. Trochę mi to pachnie próbą zorganizowania zlotu ogólnopolskiego bez porozumienia z dyrekcją. Nie mam nic przeciwko organizacji ale takie działanie na boku jest chyba nie fair.
Zgadzam się. Usunąłem tyle ile widziałem, a jegomość dostał ostrzeżenie.
Skuciok pisze:Noi właśnie Adrian chce zaprosić ludzi ale powinien wystarczyć jeden temat. Kiedyś już dyskutowaliśmy na ten temat.

Poza tym to szykuje się gruby spot trzeba tam być koniecznie
Świetnie. Cieszę się gdy ludzie z PKA80 się bawią, ale 2 dniowy spot, to nie jest lokalne przedsięwzięcie. Wówczas wchodzi w grę składka przekazywanie pieniędzy itd itd.
Jeśli nie zakażemy robienia tego bez uzgodnienia z nami, to każdy będzie mógł ogłaszać zbieranie wpłat na spot w 80 dni dookoła Świata, aż do momentu przybycia tu jakiegoś złodzieja.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 01:42 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 15 cze 2009, 08:29

Doc pisze:....a jegomość dostał ostrzeżenie.
Ja bym się na jego miejscu wkurwił i wypiął na to całe towarzystwo, ma chłop chęci i dobrą lokalizację przynajmniej dla dwóch województw a wy mu robicie halo.
Doc pisze: Świetnie. Cieszę się gdy ludzie z PKA80 się bawią, ale 2 dniowy spot, to nie jest lokalne przedsięwzięcie. Wówczas wchodzi w grę składka przekazywanie pieniędzy itd itd.
Tylko nie wiem czy zauważyliście ale on NIGDZIE nie zażądał przedpłat :!: Poinformował tylko że przy wjeździe na spota pobierze 5 zł słownie pięć złotych na ew. nagrody w konkursach :!: które pewnie kupiłby za swoje własne pieniądze.
Jest rzeczą normalną że na każdym zlocie płaci się za wjazd na bramie i to nie 5 zł tylko 20-30-50 zależy co tam jest naorganizowane i ile ludzi przewidują.

Ostatnio zorganizowali sobie 2 dniowy spot i żadnego problemu nie było.

Ps. Mam dziwne wrażenie ostatnio, że każda inicjatywa jest czapowana z góry i baaaardzo mi się to nie podoba.
Ps2. ICek poprzyj mnie <lol>

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 15 cze 2009, 09:12

Skuciok pisze:Ps. Mam dziwne wrażenie ostatnio, że każda inicjatywa jest czapowana z góry i baaaardzo mi się to nie podoba.
Nie tylko Tobie. Nie wiem dlaczego Doc z miejsca torpeduje prawie każdą oddolną inicjatywę, w każdym razie te nie pochodzące od grona sympatyków. Adaś, zgłaszając ten wątek nie miałem zamiaru blokować spotu, chodziło mi o to, żeby władza się zainteresowała tematem ale nie w sensie karania tylko zwrócenia uwagi, żeby w przyszłości informować o takich inicjatywach "górę" oraz dogadania szczegółów. Napisałem, że nie mam nic przeciwko organizacji spotu, tylko moim zdaniem należało poinformować o tym "władzę". Poza tym uważam, że taki temat należało umieścić w jednym dziale, albo podwiesić na ogólnym forum, a nie pisać kilkunastu identycznych wątków.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 15 cze 2009, 09:16

Ja nie mam nic do Ciebie Danek, wiadomo Adrian przyspamował troszkę i trzeba było to rozwiązać, ale żeby go od razu po łepie? Może po prostu trzeba było mu przypomnieć o zasadach i dać zielone światło w postaci przypięcia tematu w ogólnych spotach.

ps. Kurka sam zainteresowany nie ułatwia mi tu zadania :-/ Napisałem mu teraz PW żeby się z administracją skontaktował.

spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Kris
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 1.6 JK

Post autor: spiczi » 15 cze 2009, 10:59

Mimo ostrzeżenia znowu wpisał tematy o spocie w oświęcimiu. Może jednak warto go zaprosić do dyskusji najpierw tu z S. a później ogólnej dyskusji na forum.
Jeszcze żaden ogólno polski spot audi 80 nie wypalił, a gość próbuje coś ruszyć. Zapytajmy go dokładnie jak on to widzi.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 15 cze 2009, 11:05

Ostudziłem go troszkę, bo się zdenerwował (z resztą tak jak pisałem też bym się zdenerwoał) poprosiłem o czas do namysłu z naszej strony. Myślę że to bardzo dobry pomysł żeby z nim otwarcie przedyskutować sprawę tego zlotu. Jest duża szansa na sukces takiej inicjatywy.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 cze 2009, 11:26

Nie mam absolutnie nic do spotów, zlotów. Wprost przeciwnie.
Nie podoba mi się jedynie fakt, że wulgarny w prywatnych wiadomościach ( a takich nie lubię i delikatnie mówiąc mam w nosie jego złości - TYP ), wespół z innym, ten sam tekst spamują - bo inaczej tego nie nazwę na forum A6, Audi 80 i z tego co wiem Audi A8 w wielu grupach lokalnych.

Czy to normalne Waszym zdaniem ?

Raz mówicie, że regulamin dotyczy każdego i należy go przestrzegać w sposób szczegółowy, a raz o jakimś torpedowaniu - mając na myśli ostrzeżenie które dostał za łamanie regulaminu i które ( tu uwaga ) zniknie mu bo jak wiecie, nie jest dożywotnie.

Pragnę dodać, że wczoraj siedziałem prawie godzinę i łuskałem z forów ich spam o spocie.
Wystarczyło pogadać z nami, uzgodnić, napisać jeden temat w jednym dziale KLUBOWYM.

Aby nie wyjść na idiotę, za chwilę skasuję jego tematy ponownie.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 11:35 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 15 cze 2009, 11:33

No to teraz pomożemy Mu czy nie?
W zasadzie to Twoja broszka Doc. Ze swojej strony chciałbym cię prosić o przychylenie się jednak do jego prośby i o umieszczenie jednego tematu w klubowym dziale tak żeby był widoczny. ew. zaproszenie go do dyskusji i wyjaśnienie sobie wątpliwości.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 cze 2009, 11:34

Skuciok pisze:No to teraz pomożemy Mu czy nie?
Poznajmy szczegóły jakieś. Niech opisze to bardziej szczegółowo. Pomożemy oczywiście.
Skuciok pisze:Ze swojej strony chciałbym cię prosić o przychylenie się jednak do jego prośby i o umieszczenie jednego tematu w klubowym dziale tak żeby był widoczny
To też właśnie kolejny raz proponuję Mu przez PW.

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 15 cze 2009, 14:17

Doc pisze:Raz mówicie, że regulamin dotyczy każdego i należy go przestrzegać w sposób szczegółowy, a raz o jakimś torpedowaniu - mając na myśli ostrzeżenie które dostał za łamanie regulaminu i które ( tu uwaga ) zniknie mu bo jak wiecie, nie jest dożywotnie.
Doc Regulamin jest dla wszystkich oczywiście. I jeśli gość faktycznie spamuje wszędzie gdzie się da, a na dodatek jest wulgarny (bez uzasadnionego powodu), o czym nic nam nie wiadomo to faktycznie należało mu się ostrzeżenie.
Jeśli się zreflektuje to jestem jak najbardziej za udzieleniem pomocy, jeśli jednak dalej będzie "cwaniakował" to należałoby się zastanowić nad radykalniejszymi krokami.
A pisząc o torpedowaniu miałem na myśli natychmiastowe zamykanie dyskusji i inicjatyw, które nie wypływają z grona sympatyków.
Zresztą nie chcę się tu z Tobą znowu spierać, na pewno nie jest to tylko moje odczucie ale to Twoje podwórko i Twoje zabawki.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 15 cze 2009, 18:56

Co się tu dzieje? "Spoty..." to moja brocha i wczoraj już byłem w trakcie ogarniania tego bałaganu którego narobił Adrian, tylko chciałem to zrobić jego rękami (jak nabrudził, to niech posprząta). Moją winą jest, że nikogo o tym fakcie nie poinformowałem. Jestem właśnie po rozmowie z Adrianem, wyośliłem mu wszystkie jego wykroczenia i jest już potulny jak baranek. Za niedługo możemy się spodziewać tematu w Klubowych, z dokładnym opisem (mam nadzieję) tego przedsięwzięcia. W nim, będziemy mogli służyć mu pomocą. Chłopak ma szczere chęci, tylko nie wiedział jak się za to zabrać, stąd wyszło jak wyszło.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 17 cze 2009, 21:26

I jak tam stoimy z tym zlotem? Będzie jakaś informacja i promocja czy się chłopaky zniechęcily ?

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 18 cze 2009, 09:38

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 23 cze 2009, 21:11

Myślę że ten temat też można zamknąć https://audi80.pl/30816.htm?sid=01b9 ... 2e4a504a78 ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”