Moja 80teczka:)
Moja 80teczka:)
Moja czerwona strzałeczka
-
- Forum Audi 80
Silniczek to 1,9 ale nie jestem pewien:( planów troszkę jest bo
-Aluski 15'
- pozbycie sie rys z maski
- Przyciemnienie szyb w kolor auta
- blenda na tylną szubke
-loteczka na klapę
- zderzaki w kolor nadwozia
- czarne ramki w lampach z przodu
- tył lampy B4
- mała zmiana boczków w środku na jasny welur oraz poszycia siedzeń równiez jasny welur
- dołożenie wspomagania
- sprzecik grający ( jeszcze nie wiem co i jak )
-Aluski 15'
- pozbycie sie rys z maski
- blenda na tylną szubke
-loteczka na klapę
- zderzaki w kolor nadwozia
- tył lampy B4
- mała zmiana boczków w środku na jasny welur oraz poszycia siedzeń równiez jasny welur
- dołożenie wspomagania
- sprzecik grający ( jeszcze nie wiem co i jak )
-
- Forum Audi 80
z tym kolorem szyb nie wiem jak wyjdzie czerwonej foli jeszcze nie widziałem chyba że sprayselect2 pisze:Silniczek to 1,9 ale nie jestem pewien:( planów troszkę jest bo
a jeśli chodzi o czarne ramki to uważaj na niebieskich bo raczej dowód rejestracyjny nie zagrzeje miejsca u Ciebie jeśli je tak pomalujesz
Czerwień na szybach??? Może być coś ciekawego widziałem już niebieskie :mrgreen: tyle żeby nie wyglądało w sierodku jak w burdelu jak światło wpadnie :mrgreen: A co do ramek to dość dużo osób jeździ z pomalowanymi i nic nie nażekają na niebieskich.ysiul pisze:z tym kolorem szyb nie wiem jak wyjdzie czerwonej foli jeszcze nie widziałem chyba że sprayselect2 pisze:Silniczek to 1,9 ale nie jestem pewien:( planów troszkę jest bo
a jeśli chodzi o czarne ramki to uważaj na niebieskich bo raczej dowód rejestracyjny nie zagrzeje miejsca u Ciebie jeśli je tak pomalujesz