gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
To nie jest tak hop siup żeby to wsadzić, trzeba pół deski rozbebeszyć :lol: :lol: :lol: Spokojnie, nie ucieknie. Cierpliwości. <ok>wujo1 pisze:ja mam czekać idź wsadź byle jak pstryknij fotke i mi pokaż
Alarm z centralnym jakies 500-1000, ciepne szybki 550 [wszystkie sztuki] no i mozna brac sie za navi :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dawno temu przekroczyły. <rotfl2>Marcin_89 pisze:Te twoje bajery niedługo przekroczą wartość auta, o ile już tego nie zrobiły :mrgreen:
Zobaczymy co przyniesie przyszłość. <ok> Cały czas poluję na B1 8-)Marcin_89 pisze:Nie waż się go sprzedać <ok>
A to jutro. Dziś doszedłem czemu nie mam wstecznego - Bibol mi wczoraj powiedział jak u niego byłem na minispocie w Darłowie. Otworzyłem dziś klapę bagażnika - przerwana wiązka przy teleskopie od klapy - była wcześniej partacko "naprawiana" - taśmą izolacyjną. <rotfl> Czego to ludzie nie wymyślą... :roll: Ale jak to ktoś już kiedyś powiedział... "Największa wadą każdego samochodu jest jego poprzedni właściciel".Marcin_89 pisze:A zdjęcie to zrób chociaż jak z obrotomierzem wygląda teraz
Jutro naprawimy - dziś już sklepy pozamykane no to przy okazji zrobię kilka fotek. <ok>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a z władzą to różnie bywa. <ok> Jakby każdy się tutaj bał władzy to nikt by nie miał chociażby lamp US/Japspiczi pisze:nie boisz się władzy :?:
pokrętła od nawiewu pójdą na dół [w miejsce popiołki] no i będzie wystarczająco miejsca. <ok>spiczi pisze:spaykee, gdzie Ty taki tv zamontujesz?
a no wszystkie.spiczi pisze:A szyby chcesz wszystkie przyciemniać.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie tak.MIODEK pisze:51 tydzień 2007 i 01 tydzień 2008 :mrgreen:
Na suche są idealne, na mokre troszkę gorzej, ale nie narzekam. Miałem taką sytuacje jak jechałem na zlot do 3city. Jechałem za autokarem 140, deszcz lał tak, że wycieraczki przy prędkości 100kmph nie nadążały zbierać, a co dopiero przy 140. I Ci powiem, że bardzo przyjemnie się jechało. Tylko na koleinach troszkę rzucało - ale to chyba normalne? Na zakrętach też dobrze się trzymał. A ogólnie jak jest deszcz to wolę troszkę odjąć nogę z gazu jeśli naprawdę mi się nie spieszy. <ok>MIODEK pisze:Jak się sprawują w deszcz ?