endżels ajs <zeby>AUDI_A6 pisze:Coś nowego będzie
Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- mazakback
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://www.motoallegro.pl/item666458933 ... zarne.html
takie zamontuj :lol: :lol: :lol: <:P> <rotfl2> <rotfl2>
takie zamontuj :lol: :lol: :lol: <:P> <rotfl2> <rotfl2>
Ej ZIom... O co chodzi...
w Listopadzie 2008 masz w srodeczku włącznik Dyfra, a obecnie tego juz nie ma...
O co kaman??
Skórka piekna... Miód-Malina...
Srodeczek jest wypaśny
Mam nadzieje że dołożysz jeszcze do tego AC/BC i najfajniej by bylo jakby jeszcze predkościomierz w milach zapodac...
I serio wtedy bedzie IDEAL, z którego Niemcy powinni sie uczyc....
w Listopadzie 2008 masz w srodeczku włącznik Dyfra, a obecnie tego juz nie ma...
O co kaman??
Skórka piekna... Miód-Malina...
Srodeczek jest wypaśny
Mam nadzieje że dołożysz jeszcze do tego AC/BC i najfajniej by bylo jakby jeszcze predkościomierz w milach zapodac...
I serio wtedy bedzie IDEAL, z którego Niemcy powinni sie uczyc....
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
bo, hmm... na początku miałem tunel ze schowkiem na kasety, ale wiadomo jak to wygląda. Dorwałem taki bez tego schowka i wsadziłem z Quattro. Obecnie mam taki bez schowka na kasety i bez włącznika DIFF.LU_ANGEL pisze:w Listopadzie 2008 masz w srodeczku włącznik Dyfra, a obecnie tego juz nie ma...
O co kaman??
Dzięki za dobre słowo. AC/BC będzie z biegiem czasu.
TRUE TRUE... Jedynie mozesz graty stylistyczne wsadzic na wzor S4. albo wiekszy hardcore RS4... ale tonie to samo... Chociaz widzialem jeszcze cala klape na wzor USA do A4 B5... Audi A4 jest juz okrąglejsza i nie ma takiego wyrazu jak poczciwa i nadal piekna 80duo pisze: Arek zobacz A4 B5 tam już nie poszalejesz stylistycznie na ori gratach bo wyboru nie ma za bardzo
AUDI_A6 pokazuje najczystsze piekno Audi 80 B4
klape na kwadrat maja us i niekore ch a co do pakietow z lini /s/ to montujac to poprostu bedziesz udawac cos czym niejestes a4 nie daje mozliwosci tuningu tak jak B4 .. zreszta tylko b3/b4 daja taka radosc zaden inny model już nie.LU_ANGEL pisze:TRUE TRUE... Jedynie mozesz graty stylistyczne wsadzic na wzor S4. albo wiekszy hardcore RS4... ale tonie to samo... Chociaz widzialem jeszcze cala klape na wzor USA do A4 B5... Audi A4 jest juz okrąglejsza i nie ma takiego wyrazu jak poczciwa i nadal piekna 80duo pisze: Arek zobacz A4 B5 tam już nie poszalejesz stylistycznie na ori gratach bo wyboru nie ma za bardzo
AUDI_A6 pokazuje najczystsze piekno Audi 80 B4
no od biedy C4 jeszcze mozna dłubać były esy i us także można z nią coś też walczyć .. ale i tak B4 jest the best :mrgreen:Pawog2 pisze:no może poza setką c4 bo też wychodziły golasy które można było "dorobić" i mieć satysfakcję i też jest sporo opcji zewnętrznych modyfikacjiduo pisze:zaden inny model już nie.
-
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub