a juz myslałem, ze tylko ja niedowidzęAUDI_A6 pisze:a gdzie tu są? :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:fotele recaro
[Audi 80 B4 1.9 TD AAZ] kilka nowych modów str 3 :D
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
to jest forum .. a na forum każdy może odpisać - po to ono jest ( to tak dla wyjaśnienia jakbyś się na tym też nie znała aż tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )EwelinaCzarna pisze:najgorzej jak ktoś odpisuje, kiedy się do niego nie pisze .. :mrgreen:duo pisze:no i najgorzej jak ktoś się nie zna i gada .. albo piszę
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
wiem :mrgreen:AUDI_A6 pisze:ale to zupełnie inna bajka
Jednakże jeśli kogoś wprowadziłam w błąd - moj błąd przepraszam.. Tylko ciekawe czy zaraz każdy czyta tematy od deski do deski? (chociaż w sumie by się przydało czasem), zeby aż takiej krzywdy by narobiło? .. :roll:
W każdym razie człowiek uczy się na błędach i nie od razu Rzym zbudowano .. Także proszę o odrobinę wyrozumiałości .. :oops:
A nie od razu koalicja i atak
wszystko czaję, ale nie wolno pisać tego co ślina na klawiaturę przyniesie wychodząc z założenia, że nikt na to i tak nie zwróci uwagi .. założyciel tematu na bank czyta każdy post tak samo jak ja w swoim temacie i tak samo jak inni i co jeżeli się nie zna za bardzo i podłapie to co powiedziałaś? czepiam sie nie po to żeby czepić tylko jeżeli wystąpił błąd to trzeba go naprostować poprostu .. a że przy tym Ci troche dokuczyłem .. cóż znasz mnie przecież :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:wiem :mrgreen:AUDI_A6 pisze:ale to zupełnie inna bajka
Jednakże jeśli kogoś wprowadziłam w błąd - moj błąd przepraszam.. Tylko ciekawe czy zaraz każdy czyta tematy od deski do deski? (chociaż w sumie by się przydało czasem), zeby aż takiej krzywdy by narobiło? .. :roll:
W każdym razie człowiek uczy się na błędach i nie od razu Rzym zbudowano .. Także proszę o odrobinę wyrozumiałości .. :oops:
A nie od razu koalicja i atak
Ostatnio zmieniony 25 cze 2009, 20:09 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80