Audi Coupe:) Nowy Nabytek w rodzinie:D
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Audi Coupe:) Nowy Nabytek w rodzinie:D
Siema wszystkim, dawno mnie tu nie było ale wróciłem i mam odrazu nowy nabytek hehe:)
Zdjęcia robione przez poprzedniego właściciela jeszcze ale ja na dniach zrobię ładniejsze nowe:) Przedni zderzak od S2 tylni też mam od S2 ale nie w kolorze jak umaluje odrazu zakładam:) Hak wiadomo ze idzie na bok ale dopiero kilka godzin po kupnie sprzętu więc nie zrobię wszystkiego jak bym chciał odrazu. No i jeszcze trochę niedopasowana brewka Kamei ale jutro wstaję rano i robię wszystko jak potrzeba <ok>
Wyposażenie to jak większość zobaczy na fotkach:
-wspomaganie
-klimatyzacja
-elektryczne lustra
-elektryczne szyby
-skórzana tapicerka
-podgrzewane fotele
-alu ringi na zegarach
-soczewkowe światła
-podłokietnik z modelu A4
-kierownica S2
-zderzak przedni S2
-zderzak tył S2 ale jeszcze nie założony do malarza bedzie jechac:D
-dodatkowe zegary
-twardsze sprężyny (nie wiem jakie ale twarde:))
-alufelgi 17 cali na dwa rozstawy
każde inne mody będę dopisywać i wstawiać fotki
Zdjęcia robione przez poprzedniego właściciela jeszcze ale ja na dniach zrobię ładniejsze nowe:) Przedni zderzak od S2 tylni też mam od S2 ale nie w kolorze jak umaluje odrazu zakładam:) Hak wiadomo ze idzie na bok ale dopiero kilka godzin po kupnie sprzętu więc nie zrobię wszystkiego jak bym chciał odrazu. No i jeszcze trochę niedopasowana brewka Kamei ale jutro wstaję rano i robię wszystko jak potrzeba <ok>
Wyposażenie to jak większość zobaczy na fotkach:
-wspomaganie
-klimatyzacja
-elektryczne lustra
-elektryczne szyby
-skórzana tapicerka
-podgrzewane fotele
-alu ringi na zegarach
-soczewkowe światła
-podłokietnik z modelu A4
-kierownica S2
-zderzak przedni S2
-zderzak tył S2 ale jeszcze nie założony do malarza bedzie jechac:D
-dodatkowe zegary
-twardsze sprężyny (nie wiem jakie ale twarde:))
-alufelgi 17 cali na dwa rozstawy
każde inne mody będę dopisywać i wstawiać fotki
Audi z reguły piękne. Ale jest parę rzeczy, które rażą w oko. Ta brewka i światła nie przemawiają do mnie, skóra jak widzę jest w nie najlepszym stanie, widzę że zderzaki są lekko poobcierane i nie wiem czy to wina fotek czy tak naprawdę jest jest ale wydaje mi się że listwy z prawej strony różnią się od koloru nadwozia. Ogólnie jest miodzio. Mam nadzieję że doprowadzisz ją do stanu igła i będziesz dbał o nią
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
mi sie ona podobała od samego początku jak zobaczyłem na allegro jak było by wszystko na tip-top to nie miałbyś co robić porób lepsze foty jak ją z grubsza ogarniesz, mam te same lampki tylko że z detalami chromowymi i tak przygladam sie twojej czy nie malnąć ich tak samo <ok> a brewke jak byś sie pozbywał chętnie przygarne 8-) pozdro i działaj tam <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: