[B3 90 2.3 NG] Moja 90-tka :) -blosss pod maską :)-Sprzedane
Jeśli chodzi o plany na przyszłość, to jest kilka, m.in:
- wymiana zderzaka przedniego na zderzak od Coupe lub S2 8-)
- białe kierunkowskazy z przodu
- ringi w zegarach
- el. szyby (chociaż przód)
- być może montaż blos-a
Jest tego trochę więcej, ale na ile to zrealizuję to się okaże. Na pewno będą fotki ze zmianami.
Co do listwy z przodu nad lampami, to sam wciąż biję się z myślami "zdjąć czy zostawić". Znajomi różnie mi doradzają. Kupiłem ją z tym i tak jakoś do niej się przyzwyczaiłem.
Dzięki za słowa uznania
- wymiana zderzaka przedniego na zderzak od Coupe lub S2 8-)
- białe kierunkowskazy z przodu
- ringi w zegarach
- el. szyby (chociaż przód)
- być może montaż blos-a
Jest tego trochę więcej, ale na ile to zrealizuję to się okaże. Na pewno będą fotki ze zmianami.
Co do listwy z przodu nad lampami, to sam wciąż biję się z myślami "zdjąć czy zostawić". Znajomi różnie mi doradzają. Kupiłem ją z tym i tak jakoś do niej się przyzwyczaiłem.
Dzięki za słowa uznania
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
O końcówce wydechu wiem. Zerwała się guma od podwieszenia tłumika na samym końcu. A że nie miałem wieczorem takiej samej pod ręką to podwiesiłem na innej. Miałem to wymienić na drugi dzień i tak zostało Ale teraz to na pewno poprawię bo ktoś mi zwrócił na to uwagę
Do przedniej blendy mam mieszane uczucia. Kupiłem z tym i tak się przyzwyczaiłem że jest. Choć często myślę czy nie lepiej by było to zdjąć. W realu wygląda troszeczkę lepiej.
Do przedniej blendy mam mieszane uczucia. Kupiłem z tym i tak się przyzwyczaiłem że jest. Choć często myślę czy nie lepiej by było to zdjąć. W realu wygląda troszeczkę lepiej.