Audi Coupe V6
Fajna Coupe, wisiała dosyć długo na allegro.
Jeśli zostajesz przy brewkach to zamaluj ramkę grilla, będzie lepiej
Oglądałem film który masz na dole. Ładnie brzmi... dosyć "miękko".
Masz zmieniony wydech końcowy, czy to tylko nakładki ? Masz kat ?
Jedyny jak dla mnie minus... i to ogromny to brak klimy ale mam nadzieję, że dajesz radę
Jeśli zostajesz przy brewkach to zamaluj ramkę grilla, będzie lepiej
Oglądałem film który masz na dole. Ładnie brzmi... dosyć "miękko".
Masz zmieniony wydech końcowy, czy to tylko nakładki ? Masz kat ?
Jedyny jak dla mnie minus... i to ogromny to brak klimy ale mam nadzieję, że dajesz radę
Ale sie czepiacie tych brewek :lol: ja ich nie załozyłem juz tak kupiłem a jesli bym je chciał zdjac to zostanie mi na swiatłach ten klej ktory jest jak szkło, wiem bo jedna żesa byla oberwana i pod nia byl wlasnie ten klej podklejiłem kropelka i tak zostaje.A co do dokładek to moge sprzedac za 100 zł komplet.
Zartowałem :lol:
Zartowałem :lol:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zajedwabista coupe! Super lakier, czyściutka tak jak lubię, widać, że zadbana (lub super odpicowana, co nie jest wg mnie wadą jeśli technicznie jest ok).
Brewki bym zostawił, nadają oryginalności w zalewie osiemdziesiątek ze zderzakiem od cabrio po lifcie i z soczewkami. Ostatnio nawet lampy zespolone mi się podobają. Każde auto ma swój urok. Nie cierpię takich felg jak masz, ale jakoś w tym coupe wszystko się dobrze komponuje.
Sprężyny masz jakieś obniżające czerwone
Brewki bym zostawił, nadają oryginalności w zalewie osiemdziesiątek ze zderzakiem od cabrio po lifcie i z soczewkami. Ostatnio nawet lampy zespolone mi się podobają. Każde auto ma swój urok. Nie cierpię takich felg jak masz, ale jakoś w tym coupe wszystko się dobrze komponuje.
Sprężyny masz jakieś obniżające czerwone