Audi Coupe:) Nowy Nabytek w rodzinie:D
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
to jakaś przekładka czy seria ? :roll: , bo o ile dobrze pamiętam to taki w Coupecie nie występował :oops:
Ostatnio zmieniony 28 cze 2009, 18:59 przez marcinelk13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ładna jest. Jedna rzecz która wg mnie co tu psuje harmonię to ta brewka. Jeżeli są czarne lampy to one nie potrzebują żadnych brewek. Grill bez znaczka git.
I jeszcze jedno. Myśle że fajniej by wyglądała gdyby miała albo dolną część przedniego zderzaka czarną albo progi i cały tylni zderzak w kolorku nadwozia.
Ale jak narazie jest dobrze <ok>
I jeszcze jedno. Myśle że fajniej by wyglądała gdyby miała albo dolną część przedniego zderzaka czarną albo progi i cały tylni zderzak w kolorku nadwozia.
Ale jak narazie jest dobrze <ok>
Z daleka ładnie wygląda Mam nadzieję, że niebawem i z bliska będzie zachwycać! Lubię biały kolor w coupe. Skórę dałbym tylko do pozszywania narazie w przedarciach.
Przednie lampy bardzo mi się podobają, grill ciekawie wygląda szczególnie z ujęcia na pierwszej focie. Popraw go i się zobaczy czy produkt kamei'a tu pasuje
Przednie halogeny i kierunki zrezaj na czarne wnętrze, będzie miodzio.
Na tył pasowałyby treserki :lol:
Przednie lampy bardzo mi się podobają, grill ciekawie wygląda szczególnie z ujęcia na pierwszej focie. Popraw go i się zobaczy czy produkt kamei'a tu pasuje
Przednie halogeny i kierunki zrezaj na czarne wnętrze, będzie miodzio.
Na tył pasowałyby treserki :lol:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Nareszcie zobaczyłem białą audike zrobioną z pomysłem. Są to najpiękniejsze auta, jakie mogą byc , (chodzi o biel). I nie temu , że moje jest białe to tak zachwalam. Poprostu białe auta mają swój indywidualny charakterek i ładniej wyglądaja . Przód bardzo fajnie zrobiony ,pare poprawek i będzie git. A tak apropo skąd takie lampy?? Szukam takich i nie moge znalezc na allegro, ani nigdzie. Wszystkie kurde do b4.
Ogólnie audika piękna . Napisz jak wiesz gdzie dostac takie lampy??
I więcej fotek zapodaj, żeby było co oglądać.
Pozdrawiam
Ogólnie audika piękna . Napisz jak wiesz gdzie dostac takie lampy??
I więcej fotek zapodaj, żeby było co oglądać.
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No no audica dawno podziabana i na czesci sprzedana <ok> odsprzedałem poprzednikowi bo był mały cios z nią i podziabał toto. Nie wszystko złoto co sie swieci
lampy z allegro były do B3. Brewka przod kamei. Po prostu samochód pułapka jednym słowem a zrobiony tak zeby ktoś młody i głupi kupił jak zobaczy jak wygląda :-| dobrze ze miałem ją tylko kilka dni. z wyglądu ładna ale tylko tyle w sobie miała zakochany byłem w niej ale jak znalazłem jej wady i jedną wielką wadę pozbyłem sie tego w tym samym dniu jak to odkryłem. Pozdrawiam
Teraz mam Żółtodzioba od Krystyny :mrgreen:
lampy z allegro były do B3. Brewka przod kamei. Po prostu samochód pułapka jednym słowem a zrobiony tak zeby ktoś młody i głupi kupił jak zobaczy jak wygląda :-| dobrze ze miałem ją tylko kilka dni. z wyglądu ładna ale tylko tyle w sobie miała zakochany byłem w niej ale jak znalazłem jej wady i jedną wielką wadę pozbyłem sie tego w tym samym dniu jak to odkryłem. Pozdrawiam
Teraz mam Żółtodzioba od Krystyny :mrgreen: