Audi 80 B3 1.9T - Złote Wirowy z Rosji
Dziki pisze:no to fajne cudeńko teraz masz pod maską 8-) kute tłoki są niższe aby odprężyć silnik, czy stosowałeś metalową uszczelke głowicy :?: kiedyś miałem wielką chęć w swoim turbo zrobić
Z jednej strony moc maksymalną na przednim napędem, az drugiej strony - kiedyś, że gdy silnik o mocy 200 i powyżej - maszyna musi być <quattro>
zmiany w quattro - problematyczne jest również mechanizm
ogólnie zainwestowane w większym koszt nowego samochodu, raz na 2, ale jest ona porównywalna samochodów sportowych: Mazda MPS, Focus ST, Toyota Supra, i tak dalej.
Nie wspominając, że nie może dorównać wszyscy)))) 8-)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Привет, Сергей.
Мы рады, что присоединились к нашему сообществу. В отличие от этого, я попытаюсь каракули-то на русском языке, но не используют этот язык в 20 лет.
Очень хорошо, что вы хотите иметь уникальный автомобиль и себя лично я желаю вам успеха. Мы можем видеть, что вы знаете, чего хотите. С уважением.
P.S. ciekawe ile popełniłem błędów.
Мы рады, что присоединились к нашему сообществу. В отличие от этого, я попытаюсь каракули-то на русском языке, но не используют этот язык в 20 лет.
Очень хорошо, что вы хотите иметь уникальный автомобиль и себя лично я желаю вам успеха. Мы можем видеть, что вы знаете, чего хотите. С уважением.
Ja również jestem zadowolony dołączyć)))kokolino1 pisze:Привет, Сергей.
Moje zainteresowania są znacznie wyższe i złożoność języka nie jest przeszkodą
- michael80b3
- Forum Audi 80
dziękimaniek75 pisze:Witamy w klubie <ok>
Autka masz wycacane i niezły z ciebie rezacz
I za to należy ci się wielki szacuneczek <ok>
Nie zapomnij tylko informować nas na bierząco :mrgreen:
Pozdrowionka <ok>
[ Dodano: 2009-07-07, 21:26 ]
Maksymalnej prędkości 240 kilometrów na godzinę
przyspieszenie od 0 do 100 - 6,7 sekundy
kwartał mile: 13,2 sekundy
wszystkim poprzez <quattro> <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Piekny egzemplarz i doinwestowany maksymalnie. Bardzo miło sie robi gdy sie czyta ze nie tylko w POlsce i Niemczech ludzie potrafia tak dbac i take rzeczy robis ze starymi poczciwymi osiemdziesiatkami.
Pozdrawiam i zycze udanych przerobek w przyszlosci, napewno bede sledził temat na bierzaco.
PS- Masz kolego bardzo niepozorna maszye a takie sa najlepsze
Pozdrawiam i zycze udanych przerobek w przyszlosci, napewno bede sledził temat na bierzaco.
PS- Masz kolego bardzo niepozorna maszye a takie sa najlepsze
Samochód wygląda nieziemsko. Wielki respect za uturbienie silnika. bryczka jak marzenie. Gratulacje.
Na tym forum pojawił się już miłośnik 80tek ze Słowenii który wykręcił i skręcił już wszystkie śrubki w audi, dla tego kupił sobie drugie Fajnie że pojawiają się prawdziwi miłośnicy audi 80
P.S. Oberst czy nie znasz tego pana który zrobił to cudeńko:
http://www.joemonster.org/art/11135/Kup ... esz_gratis
Na tym forum pojawił się już miłośnik 80tek ze Słowenii który wykręcił i skręcił już wszystkie śrubki w audi, dla tego kupił sobie drugie Fajnie że pojawiają się prawdziwi miłośnicy audi 80
adasrogas pisze:
Mamy wiele, którzy biorą udział w takich działaniach.
I prawie tak zrobił, gdy konwersja do mono quattro.
takie prace lub gdy urządzenie zostanie skradziony, lub trudne do odzyskania przy tylnej części.