co ci sie gdzies przegina?? na jakim filmiku??marcinelk13 pisze:gleba wygląda bosko, ale na filmiku auto przechyla się jak jacht na sztormie... :roll:
nasze ABK na seryjnej zawieszce tak nie latało na boki :->
ogólnie auto jest POZYTYWNE i widzę, że pomału, ale do czegoś dążysz 8-)
Pozdrawiam
B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja to tam bliżej nie podjezdzałem niż 10cm od fotela... <ok> a odkurzacza takiego niestety niemam ale wpadł mi szatański pomysł rano do głowy, żeby nalać do karchera płynu do czyszczenia dywanów i reszte już sami wiecie <urodziny>gmitek pisze:ja mam odkurzacz wodny, to w jeden dzień po karcherze wysechło, tylko trzeba było wode wyciągnąć dobrze, ale efekt jest kozacki, tylko trzea uwazać żeby nie poprzecierać materiału na wąskim strumieniu, mi sie w jednym miejscu zdarzyło :oops:
no ja tak zrobiłem, drugi rozpylacz mam i sie leje tam płyn i pod ciśnieniem czyści, fotele jak z fabryki n owe sie zrobiły a były czarne w jakimś oleju bo to auto znajomemu robiłem, ale lepszy efekt jest jak użyjesz piany aktywnej, 15zł butelka i myjesz nia wszystko, silnik, opony, auto całe, tapicerke, dajesz troszke tego płynu do wody i wszystko schodzi
barto-team, na nowych fotkach zauważyłem, że masz coś takiego jak termometr, który mierzy temperaturę zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz I tu moje pytanie: w którym miejscu zainstalowałeś sobie ten czujnik temp. zewn. na kabelku? Pytam, gdyż ja nie mogę znaleźć dobrego miejsca tak, żeby pokazywało w miarę realną temperaturę na zewnątrz
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a no tak mam termometr czujnik zapodałem z przodu auta tam gdzie jest ta czerwona kropeczka na focietdsz pisze:barto-team, na nowych fotkach zauważyłem, że masz coś takiego jak termometr, który mierzy temperaturę zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz I tu moje pytanie: w którym miejscu zainstalowałeś sobie ten czujnik temp. zewn. na kabelku? Pytam, gdyż ja nie mogę znaleźć dobrego miejsca tak, żeby pokazywało w miarę realną temperaturę na zewnątrz
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: