[ABK B4 AVANT 1995] 440km/4h15min
G40 jak moj byly... miny kierowcow w lusterku- bezcenne pojemnosc 1272 dokladnie GT mialy zadko 55 a najczesciej 75KM i skrzynie 5tke i tam kilka rarytasikow w wyposarzeniu... POLO to legenda, 86c no fajne ale 86c2f to coolt wg mnie- ot maly OTdeFF pisze: nie mozna zapominac ze te male sztrucle jescze mialy silniki 1.2 doladowane kompresorem
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tez mam tak zrobione w klamkach i siebie:) bardzo fajny efekt.. masz to podpiete do świateł?? tzn jak wlaczasz swiatla to w klamkach zapalaja sie diody?? ja mam wlasnie tak zrobione.. zaje***cie to wyglada.. i w nocy ktos obcy nie musi szukac klamek bo ma je pięknie na czerwono oświetlone:))
pozdrawiam i szerokosci..
pozdrawiam i szerokosci..
polo dobra sprawa jest, sam mam też takie auto .. moje jest 1994 1.4 diesel coupe .. na trasie jadąc 70-80 na piątce pali 3.5l ON :mrgreen: na mieście jeszcze nigdy 4.5l nie prekroczył .. mimo iż wsadziłem mu koła R14 7+8 z oponą 195/45 :mrgreen:
a tu fota mojego ścigacza miejskiego, tak wyglądał jakoś z tydzień temu ..
a tu fota mojego ścigacza miejskiego, tak wyglądał jakoś z tydzień temu ..
polo mam 2 miesiące i zrobiłem prawie 10 tys. już i nie mam czasu działać za mocno .. gleba lezy w domu 60/60 ale narazie duzo jezdze i dlatego nadal lezy .. dezenty wsadziłem ja bo polo bylo na kołach od g40, poza tym wnętrze też ma z kompressora :mrgreen: co do klapy to taka już była - obecnie poprawiam lakier na polo .. poza tym na montaż czekają białe kierunki na przód, grill gładki, poszerzenia nadkoli i kpl szyb ściemniony folią refleksyjną ala ciemne lustrojaro812 pisze:robi sie OT o polo hehewlepa z polosquad kierunek obral dobry ale jeszcze mu brakuje.. klape brzydko zrobil a do iltych dezentow gleby brakuje tez takie mialem 7 i 8j w 14" tylko na 60/40... milo powspominacduo pisze:a tu fota mojego ścigacza miejskiego, tak wyglądał jakoś z tydzień temu ..
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
VWPoloKlubPolska- zapraszam
http://www.vwpolo-klub.pl/forum/index.php
http://www.vwpolo-klub.pl/forum/index.php
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Szybka wycieczka na wieś :mrgreen:
ostatnie sprawdzenie zawiasu
no i ogień na tłoki ale bez przesady w końcu wiozłem też dzieci ale 32 stopnie dały w kość
następne auto na 100% z klimą :!:
Kontrolny "luk" pod maskę a tu upsssss straty muszą być
440 km poddało się w ponad 4 godziny ale spalanie na poziomie 10 LPG/100km mnie zadowoliło.
ostatnie sprawdzenie zawiasu
no i ogień na tłoki ale bez przesady w końcu wiozłem też dzieci ale 32 stopnie dały w kość
następne auto na 100% z klimą :!:
Kontrolny "luk" pod maskę a tu upsssss straty muszą być
440 km poddało się w ponad 4 godziny ale spalanie na poziomie 10 LPG/100km mnie zadowoliło.