Audi80B3 Sprzedana....The End
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Dzięki wielkie kolego nie jest to dla mnie koniec ..ale coraz mniej czasu na nowe zmiany mam...vigo1984sz pisze:Powiem Ci kolego, że Twoje audi mi się podoba jako jedno z bardziej dopracowanych jeśli chodzi o wygląd. No i te nowe fele fajnie wyglądają. Pozdrawiam serdecznie
Dzięki wielkie a co do sprawy na glebe nie zabardzo jestem zachecony do tego miałem juz zawieszke kupioną na -60/-40 ale jakoś nie doszłem aby zmienić nie jestem przekonany na te drogi... <ok>duo pisze:no teraz znacznie lepiej auto wyglada niz na ostatnich fotach .. ale zeby nie bylo to pomarudze troche ze moznaby ciut nizej z karoserią
Pomysł jest ale znaczny brak czasu jest niestety praca wakacje nie ma czasu aby się za to zabrac a dodam że materiał na pomalowanie jest uszykowany....blady11 pisze:Super wózek - jedno co mi nie podchodzi to ta wielka gruba czarna krecha od tyłu do przodu gubiaca sie na ślicznym zderzaczku S2... pomyśl nad tym c bo coś tam brak ...))
Dzieki wielki była okazja to nabyłem naprawdę po małej cenie... :mrgreen:KLAKSON pisze:Szula kungratulejszyn, fele wyglądają zaje... ślicznie
sorry, ale CA w bagalu nie podoba mi się, głośnik wali w klapę, pewnie z tyłu tej rurki jest BassReflex, który wali w ściankę gra to w ogóle :?: no chyba że dla potrzeb fotki odwróciłeś tą rurkę.
Według mnie już lepiej coś mniejszego i bardziej gustownego dać (małą skrzynie, która będzie elegancko podkreślać dźwięk) niż rurę z kartonu lub PCV (w zależności z czego to zrobili). Sub ogólnie mi się nie podoba.
Tak się zastanawiam gdzie jest schowany wzmak, podejrzewam że pod podłogą a z tego co wiem to nie najlepiej dla niego, lepiej jak jest na "otwartej" przestrzeni, np. zamocowany na suficie bagażnika, lub na tylnej ściance tak jak ja to mam u siebie zamontowane.
takie moje małe skromne zdanie, reszta modów ogólnie na plus
Według mnie już lepiej coś mniejszego i bardziej gustownego dać (małą skrzynie, która będzie elegancko podkreślać dźwięk) niż rurę z kartonu lub PCV (w zależności z czego to zrobili). Sub ogólnie mi się nie podoba.
Tak się zastanawiam gdzie jest schowany wzmak, podejrzewam że pod podłogą a z tego co wiem to nie najlepiej dla niego, lepiej jak jest na "otwartej" przestrzeni, np. zamocowany na suficie bagażnika, lub na tylnej ściance tak jak ja to mam u siebie zamontowane.
takie moje małe skromne zdanie, reszta modów ogólnie na plus
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
krisPrG, od kiedy ułożenie głośnika niskotonowego ma znaczenie :?:
Wysoko tonowy tak, ma celować na wysokość uszu, ale niskotonowy, to kwestia gustu, "jak według samego siebie lepiej gra" bo im dźwięk niższy tym bardziej się rozchodzi.
A że każda skrzynka jest lepsza od najlepszej tuby to wiadomo
Szula298, na tych felgach autko prezentuje się idealnie, bez nich ten zderzak pasował jak pryszcz do d... Teraz już jest bardzo OK, i tak jak kolega wyżej mówi, paseczek czarny na zderzaku jak najbardziej wskazany, niżeli wszystko w kolor, bo będzie zbyt monotonnie <ok>
Wysoko tonowy tak, ma celować na wysokość uszu, ale niskotonowy, to kwestia gustu, "jak według samego siebie lepiej gra" bo im dźwięk niższy tym bardziej się rozchodzi.
A że każda skrzynka jest lepsza od najlepszej tuby to wiadomo
Szula298, na tych felgach autko prezentuje się idealnie, bez nich ten zderzak pasował jak pryszcz do d... Teraz już jest bardzo OK, i tak jak kolega wyżej mówi, paseczek czarny na zderzaku jak najbardziej wskazany, niżeli wszystko w kolor, bo będzie zbyt monotonnie <ok>
Małe boom było dosć dawno ale czasu nie było aby wstawic foty tym bardziej kupiłem lape na allegro i koleś mnie chyba chce zrobić w jajo bo najpierw przysłał z pomarańczowym migaczem odesłałem ja a teraz nie daje znaku życia jak paczka do mnie przyjedzie z powrotem ta co ją wysłałem to sie do niego przejade bo mam tylko 120 km w jedna...zobaczymy