OTO ona

folie zakładał kuzyn tez mi sie nie podoba dokładka zender oryginalna z audi a migacze istotnie z poloneza ale jak bede ja piaskował to sobie zaspawam dziureczki hehe były załozone bo ciagniety był kamping a felgi to była tylko przymiarka mam 13 z rantem na wiekszym profilu bo na tych to wóz drabiniasty halogeny kolejny pomysł mojego kuzyna on ja uzytkował takze jest pare poprawek aha na szczescie szybki mam oryginale z drapaniem tej folli z bazaru bylo by ciezko :lol:duo pisze:załóż jakieś ludzkie koła do tego auta zerwij folie z szyb zrób coś z tymi bocznymi kierunkami rodem z poloneza i bedzie malina .. ta dokładka przednia niezły rarytas i dobrze, że jest czarna .. usunąłbym tylko te halogeny z przodu.
Kolorek biała perła zawieszenie kupione, felgi założone, juz sie turla na naprawde ładnych 13 z rancikiem, dodam fotki po piaskowaniu i kolorku. Mam jeszcze jeden mod ale nie wiem czy wyjdzie, chciałbym załozyc do tyłu zderzak z cc albo z 90 jak myślicie ????M@rcus pisze:Dobra baza do modów, rzecz jasna bez zbędnych tjuningów, a dokładka to wymiata, temu autku brakuje dobrego koła, szybki jak mówisz nie problem, zawias i robi robotę, a kolor jaki planujesz?