..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Testy będą dziś jak jeszcze wymienię płyn w heblach, zakupiony ori ATE <ok>
Zaciski będą pomalowane, tylko muszę kupić farbę, prawdopodobnie będą czarne lub niebieskie.
Cena takiej zabawy to 411 zł na tarcze + 207 za klocki, tarcze zamawiane prosto od producenta, czyli z pominięciem pośredników. Stąd taka cena tarcz, jak zrobię testy zamelduję, chyba teraz będzie za mało mocy jak na takie heble <rotfl2>
Zaciski będą pomalowane, tylko muszę kupić farbę, prawdopodobnie będą czarne lub niebieskie.
Cena takiej zabawy to 411 zł na tarcze + 207 za klocki, tarcze zamawiane prosto od producenta, czyli z pominięciem pośredników. Stąd taka cena tarcz, jak zrobię testy zamelduję, chyba teraz będzie za mało mocy jak na takie heble <rotfl2>
Nie chce żeby się to rzucało w oczy, tylko żeby dobrze wyglądało. Prawdopodobnie wybór padnie na niebieski jednak. Będzie widoczny, ale nie będzie walił po oczach, np. żółty, czy czerwony nie pasował by do niczego...nie chce robić wsi, wszystko ma do siebie pasować i tworzyć jedną całość.MIODEK pisze:Chcesz na czarno malować, przecież to nie będzie wcale widać, no może na początku, ale później to wcale
A co do samych hebli to nawet na starym płynie hamulcowym jest grubo, aż się boje go wymieniać , bo plomby będą wylatywać <lol> <ok>
Ciiii <nie powiem>Skuciok pisze:Przyznaj się u kogo podpatrzyłeś niebieskie zaciski
Może kiedyś, na razie w zupełności mi to wystarcza, dwutłoczkowe heble mają mniejszą średnice tarczy (276 mm) i znów by trza było wszystko zmieniać. 8-)Skuciok pisze:Ale przód masz nadal na jednym tłoczku... można było już pomyśleć o dwóch tłoczkach
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No no co masz do czerwonego :mrgreen: :mrgreen: Teraz mocy musisz dołożyć Cena śmieszna :shock: Mnie takie tarcze proponowano za 210zł/szt..... Szkoda, że klocków ATE nie kupiłeś bo ja takie mam i są extra <ok>Ezumaru pisze:czy czerwony nie pasował by do niczego...nie chce robić wsi, wszystko ma do siebie pasować i tworzyć jedną całość.
Nie wiem skąd masz taką opinie, ale te klocki są bardzo dobre. Nie piszczą, nie zauważyłem żeby się pył z nich sypał, dobrze współpracują z tarczami. Jestem z nich zadowolony.DYZIO pisze:TRW to szajs
Nic, czerwone jest szybsze, ale co mi dadzą szybsze hamulce ? <rotfl2>Niki20 pisze:No no co masz do czerwonego :mrgreen: :mrgreen:
Ta dokladnie :mrgreen:gornik pisze:Ezu, to te heble co zapodał chyba też Słonik?
Robia robote czuje to codzien jak sie do pracy spiesze a rekreacyjnie to fajna sprawa dobre heble i ABS bo mozna fajnie na winklach poprzeginac tylko jak piszesz mocy mało zeby sie rownie dobrze rozpedzac :roll:
Zaciski niebieskie do czarnego lakieru beda pasowac wysmienicie, zołte, czerwon, zileone czy w kropki bordo pomalowane zaciski to nie wies pod warunkiem ze wspolgra to z reszta auta i tworzyladna całość <ok>