lowslow89 Audi 80 B3 1.8RU Projekt zakonczony, (sprzedany:(
koledzy, jak sie czyta wasze posty to az sie lepiej na sercu robi i dalej chce sie rezac przy autku. jutro wstawie wiecej foto calego auta a 18tego w dajtkach pokarze je na realu. pozdro dla audi-maniakow
Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 11:40 przez lowslow89, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
popieram co duo mówi, bo wykręcenie kierunków zajmuje około 10 minut, jak nie mniej... i napewno było by to lepsze rozwiazanie niż malowanie ich na aucie...duo pisze:malowanie lamp na aucie to dla mnie pójście po najmniejszej lini oporu i wiem na pewno, że nie jest to zrobione tak jak powinno jeżeli zostało wykonane w ten sposób, nie podoba mi się taka robota
Ale tak pozatym widac, że cały czas działasz przy autku. powodzenia życzę i troche więcej chęci.
juz wam tłumacze. wiem ze wykrecenie kierunków jest szybkie i proste. napewno lepiej by sie je obrabiało. ale...... nie wtedy kiedy poprzedni własciciel wkleił je na klej do szyb:( stad przeróbka na aucieduo pisze:malowanie lamp na aucie to dla mnie pójście po najmniejszej lini oporu i wiem na pewno, że nie jest to zrobione tak jak powinno jeżeli zostało wykonane w ten sposób, nie podoba mi się taka robota