W ten sposób więcej dostaniesz.AUDI_A6 pisze:Jak sie nie uda graty powędrują na allegro i oddam standardowe B4 na stalaczku za parę złotych.
Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
nie chce , długo już jeździsz bez LPG ???
chyba lepiej ją sprzedać serie a graty na aledrogo bo nikt nie da tyle kasy a pewnie byś krzyczał ze 30 tyś zł albo i więcej
szkoda że już ją sprzedajesz bo jeszcze parę rzeczy można by było w niej zrobić, będzie następna audi 80 ?? czy myślisz nad czymś innym ( może jak audi 80 to jakieś TDI )
chyba lepiej ją sprzedać serie a graty na aledrogo bo nikt nie da tyle kasy a pewnie byś krzyczał ze 30 tyś zł albo i więcej
szkoda że już ją sprzedajesz bo jeszcze parę rzeczy można by było w niej zrobić, będzie następna audi 80 ?? czy myślisz nad czymś innym ( może jak audi 80 to jakieś TDI )
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Na LPG jeżdżę parę tygodni. Ale chyba założę znowu, bo pewnie auto szybciej sie sprzeda.
Sprzedaje na graty. Wszystko co dołożyłem będzie na handel.
- lampy zespolone przód
- tylne lampy US/Japan wewnętrzne + zewnętrzne + blenda
- zderzak przód komplety + halogeny + kierunki + spryskiwacze RS2 + ewentualnie osprzęt do spryskiwaczy
- alufelgi Borbet 16 cali 9J ET 15 z oponami Toyo Proxes
- zawieszenie gwintowane KW
- wnętrze w skórze i drewnie, a więc boczki, fotele, deska rozdzielcza z poduszką pasażera
- kierownica S-Line z poduszką
To tak z grubsza. Jak jest na coś chętny to zapraszam na PW, żeby to nie robić zamieszenia. Ceny nie będą niskie gdyż nie mam zamiaru oddawać tak cennych mi rzeczy za pół darmo.
Następnym autem nie będzie Audi 80. Co będzie zobaczymy. Miał być swap, jednak przemyślałem i doszedłem do wniosku że lepiej sprzedać auto jako serię.
Sprzedaje to auto na części, gdyż nie pozwoliłbym na to żeby ktoś jeździł autem zmodernizowanym przezemnie. Gdybym go zobaczył na PKA80 w profilu innego użytkownika to nie mógłbym spać po nocach.
Sprzedaje na graty. Wszystko co dołożyłem będzie na handel.
- lampy zespolone przód
- tylne lampy US/Japan wewnętrzne + zewnętrzne + blenda
- zderzak przód komplety + halogeny + kierunki + spryskiwacze RS2 + ewentualnie osprzęt do spryskiwaczy
- alufelgi Borbet 16 cali 9J ET 15 z oponami Toyo Proxes
- zawieszenie gwintowane KW
- wnętrze w skórze i drewnie, a więc boczki, fotele, deska rozdzielcza z poduszką pasażera
- kierownica S-Line z poduszką
To tak z grubsza. Jak jest na coś chętny to zapraszam na PW, żeby to nie robić zamieszenia. Ceny nie będą niskie gdyż nie mam zamiaru oddawać tak cennych mi rzeczy za pół darmo.
Następnym autem nie będzie Audi 80. Co będzie zobaczymy. Miał być swap, jednak przemyślałem i doszedłem do wniosku że lepiej sprzedać auto jako serię.
Sprzedaje to auto na części, gdyż nie pozwoliłbym na to żeby ktoś jeździł autem zmodernizowanym przezemnie. Gdybym go zobaczył na PKA80 w profilu innego użytkownika to nie mógłbym spać po nocach.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
... Albo ja jestem za młody i trochę nie czaję albo coś ze mną nie tak ;/
Zrobić wypieścić i sprzedać www.żal.pl :roll:
Zrobić wypieścić i sprzedać www.żal.pl :roll:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub