Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Miałem białe coupe ale poszło do żyda po tygodniu, w sumie to odsprzedałem temu samemu gościowi co od niego ją kupiłem i dobrze zrobiłem bo to coupe wymagało wiele pracy i pieniędzy
B4 Avanta z silnikiem ABK mam cały czas i długo długo jeszcze będzie bo to auto ojca.
Teraz odkupiłem sam dla siebie Żółtka od Krystyny i w miare możliwosci i posiadania kasy bede ją powoli modzić.Żabko zderzak przedni odkupie jak na dniach kasa bedzie, żółty musi miec ten zderzak bez niego to straci całkiem urok a ja dostane sraczki. Przyjade do Ciebie i sie rozliczymy za niego.
Zapamiętać:
1.Nie ma co płakać Krystyna zdolna i na pewno nas zaskoczy.
2.Żółty trafił w dobre ręce i źle mu nie będzie bedzie otoczony taką samą miłością jak wczesniej
B4 Avanta z silnikiem ABK mam cały czas i długo długo jeszcze będzie bo to auto ojca.
Teraz odkupiłem sam dla siebie Żółtka od Krystyny i w miare możliwosci i posiadania kasy bede ją powoli modzić.Żabko zderzak przedni odkupie jak na dniach kasa bedzie, żółty musi miec ten zderzak bez niego to straci całkiem urok a ja dostane sraczki. Przyjade do Ciebie i sie rozliczymy za niego.
Zapamiętać:
1.Nie ma co płakać Krystyna zdolna i na pewno nas zaskoczy.
2.Żółty trafił w dobre ręce i źle mu nie będzie bedzie otoczony taką samą miłością jak wczesniej