[B3 1.8 RU] titian red metalic ;-)
- michael80b3
- Forum Audi 80
Bartek90, ten pokrowiec z kiery już zdjęty i z foteli też, tylko że mam problem bo na fotelu kierowcy zrobiło się przetarcie i te "flaki" ze środka się wysypują, trzeba kupić nowy fotel.
A tak poza tym do ostatnio do autka zawitał nowy termostat i mały "bajer" ściemniacz oświetlenia w podsufitce. A i jeszcze wywalona czarna dziura i zastąpiona przyciskami.
A tak poza tym do ostatnio do autka zawitał nowy termostat i mały "bajer" ściemniacz oświetlenia w podsufitce. A i jeszcze wywalona czarna dziura i zastąpiona przyciskami.
- michael80b3
- Forum Audi 80
Jak zamyka się drzwi to ta lampka w podsufitce przygasa tak powoli, stopniowo. Rzecz bardzo mała i prosta ale cieszyBartek90 pisze: A jak działa ten ściemniacz?
A i jeszcze gdyby ktoś widział na allegro czy innym serwisie podświetlaną gałke zmiany biegów w takim stylu : http://moto.allegro.pl/item807540921_au ... ml#gallery tylko okrągłą a nie takie jajko jak tutaj to prosze o linka
- michael80b3
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
Czarna blenda przy czarnych zderzakach jest wg. mnie lepsza od tej z 90, te zdjęcia były robione już troche dawno, pasowałoby nową sesyjke zrobić, audi śmiga tak jak śmigało ale lakier jest w kiepskim stanie sporo zadrapań się porobiło. Jaki akumulator polecacie w miarę niskiej cenie bo mój słabo trzyma i chyba czas kupić nowy ?
Wedlug mnie Centra i BANNER. Ten drugi jest może malo znany dla niektórych ale jest naprawde dobry,kolega ma go w Fordzie probe i nie narzeka .. ma go teraz 4ty rok. Co do blendy to też bym bardziej u ciebie wpakował ciemną i do tego potem wymienił narożne na białe.
Edit
a może sprawdz stan wody w aku ..? i jak bedzie mało to kup w markecie dolej i może bedzie trzymał.. ja zrobiłem tak z moim i trzyma. tylko że też musze pomysleć nad nowym
Edit
a może sprawdz stan wody w aku ..? i jak bedzie mało to kup w markecie dolej i może bedzie trzymał.. ja zrobiłem tak z moim i trzyma. tylko że też musze pomysleć nad nowym
- michael80b3
- Forum Audi 80