Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Niestety z pewnych powodów muszę się rozstać z Audi przynajmniej na rok
Jeśli wszystko dobrze pójdzie za rok auto będzie znów moje i już tylko moje, jednak narazie rozstaje się z samochodem, tak więc narazie nie będzie dalszych planów i modów.
Moderatorów proszę o nie zamykanie tematu aby każdy mógł ocenić i skomentować auto, pozatym jak już wyżej wspomniałem jak wszystko dobrze pójdzie, to za rok auto znowu będzie moje.
Pozdrawiam wszystkich.
Paweł
Niestety z pewnych powodów muszę się rozstać z Audi przynajmniej na rok
Jeśli wszystko dobrze pójdzie za rok auto będzie znów moje i już tylko moje, jednak narazie rozstaje się z samochodem, tak więc narazie nie będzie dalszych planów i modów.
Moderatorów proszę o nie zamykanie tematu aby każdy mógł ocenić i skomentować auto, pozatym jak już wyżej wspomniałem jak wszystko dobrze pójdzie, to za rok auto znowu będzie moje.
Pozdrawiam wszystkich.
Paweł
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Rozstaje się z autem, bo wyprowadzam się, zaczynam samodzielne życie, a auto muszę zostawić mamie by mogła dojeżdżać do pracy. Póki mama nie dorobi się innego wozu B3 zostaje u niej Myśle, że w ciągu roku mama znajdzie sobie inny wóz, a wtedy 80 wraca do mnie i już nigdy nikomu jej nie oddam :!:
Na ten czas kupie sobie Golfa MK2 na pewno w Dieslu, a jak się uda to w Turbo Dieslu (najlepiej SB :mrgreen:)
P.S. Czerwone kierunki nigdy nie znajdą sie na tym aucie, zepsułyby wygląd. Na tyle znajdzie sie jedynie zderzak z 90tki.
2.02.2010 - B3 odzyskana Nikomu już jej nie oddam :mrgreen:
Mody które przewiduje w najbliższym czasie to tylny zderzak od Audi 90, ori termometr, wskaźnik boost. Później środek w welurze, ori skórzana 4 ramienna kierownica, ori alusy z 90tki, listwy boczne z 90tki (jak uda się zdobyć w rozsądnej cenie)
Na ten czas kupie sobie Golfa MK2 na pewno w Dieslu, a jak się uda to w Turbo Dieslu (najlepiej SB :mrgreen:)
P.S. Czerwone kierunki nigdy nie znajdą sie na tym aucie, zepsułyby wygląd. Na tyle znajdzie sie jedynie zderzak z 90tki.
2.02.2010 - B3 odzyskana Nikomu już jej nie oddam :mrgreen:
Mody które przewiduje w najbliższym czasie to tylny zderzak od Audi 90, ori termometr, wskaźnik boost. Później środek w welurze, ori skórzana 4 ramienna kierownica, ori alusy z 90tki, listwy boczne z 90tki (jak uda się zdobyć w rozsądnej cenie)
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: