No autko masz śliczne, ale zmień ten czerwony kolor w opisach na czarny ew pogrubiony, dostaniesz bana jak moderator zobaczy. Regulaminu się nie czytało? Pozdro, gratki za włożoną pracę
darkmaro, elegansio to się prezentuje. Jak i czym pomalowałeś relingi? One się jakoś odkręcają?
A ten tłumik co ty masz to chyba nie oryginał, bo jakaś dziwna ta dwururka...
I dupa... wczoraj ktos na parkingu pod biedronką przerysował mi auto cofając... przednie i tylne drzwi pasażera są przerysowane i wgniecione(pas dolny)...sprawca uciekł... ech... jak zrobie foto to wrzuce
Darkmaro wiem co czujesz :evil: zobacz co mi zrobili miesiąc temu Ty przynajmniej wiesz ze nie celowo ktoś Ci to zrobił a ja dalej w strachu zostawiam auto na parkingu
po woli zbieram graty do soczewek --> dzięki uprzejmości jednego z kolegów z klubu bmw e30 nabyłem tanio soczewki do tego własnie modelu (podziekowania dla arcik155)
Jak by ktoś miał namiary na tanie lampy zespolone, mogą być bez szkieł to był bym bardzo wdzięczny
Ostatnie zdjęcie w tym roku na aluskach :roll: :
a tu już przygotowania do zimowego obuwia :
No i już na "łysawych" zimówkach (niestety budżet nie pozwolił na nowe), na drugim zdjęciu z moim byłym autkiem: