[ COUPE spec. U.S.A ]
Powiem tak... Przestrzen jest ogromna... ale dopiero ja widze jak patrze wstecz, zeby sobie cofnac... Jak jade do przodu to powiem tak, jest duzo bardzo duzo miejsca i czuje sie jakbym plynal....
Zawsze chcialem miec eSke... A w dodatku trafila sie taka wypasna...
Na efekt koncowy bedzie musieli troszke poczekac, z Coupetka nie mialem problemu w dobieraniu odpowiednich czesci i robieniu stylingu, tutaj nie moge Nic Zepsuc, a krocze po nieznanym... Tak naprawde ogladalem spora ilosc zdjec C4 w sedanie i w Avancie, i serio nic na mnie jak do tej pory nie zrobilo wrazenia...
Na starcie napewno bede przyciemnial przednie lampy, napewno na tyle zawita US/Japan, ale pelny z bocznymi swiatlami, w srodku zmianie ulegnal tylko liczniki.... No i Najgorsze.. Odpowiedni dobor felgi do 5m autka... Myslalem o czyms z Merca, albo jak sie trafia fele z Porsche...
Zawsze chcialem miec eSke... A w dodatku trafila sie taka wypasna...
Na efekt koncowy bedzie musieli troszke poczekac, z Coupetka nie mialem problemu w dobieraniu odpowiednich czesci i robieniu stylingu, tutaj nie moge Nic Zepsuc, a krocze po nieznanym... Tak naprawde ogladalem spora ilosc zdjec C4 w sedanie i w Avancie, i serio nic na mnie jak do tej pory nie zrobilo wrazenia...
Na starcie napewno bede przyciemnial przednie lampy, napewno na tyle zawita US/Japan, ale pelny z bocznymi swiatlami, w srodku zmianie ulegnal tylko liczniki.... No i Najgorsze.. Odpowiedni dobor felgi do 5m autka... Myslalem o czyms z Merca, albo jak sie trafia fele z Porsche...
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
po prostu beautiful :mrgreen:
ale jak bym się miał czepiać to ten tylni podłokietnik jakiś taki nie....
ale co ja tam się bede czepiał :mrgreen: ideał
ale jak bym się miał czepiać to ten tylni podłokietnik jakiś taki nie....
ale co ja tam się bede czepiał :mrgreen: ideał
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, 22:26 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
LU_ANGEL, z felami to na pewno na grubo pojdziesz .. mnie na przyklad do mojej eSki pasuja ori avusy - i nie zamienilabym ich na zadne inne przede wszystkim na większe.. bo o ile "lilowóz" ma wygladac i wieksza fela wskazana tak eSka ma zap** i być jak najbardziej w ori wizualnym a nie koniecznie w mechanicznym (więcej mocy) - to już uzaleznienie .. drogie uzaleznienie ..
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
jak bede kiedy przelatywal przez Lublin to sie odezwe, wpadne i oblukam to Twoje cacko skoro poprzedniego nie zdazylem. Nadto na Twoim miejscu zostawilbym takiego 'niewygladacza' ktory wyglada jak zwykla taksowka na rope a wciaga atrapa i wypluwa wydechem wszystko ponizej Imprezy STI, w koncu przeciez 'zdziwione miny killowanych - bezcenne...' <ok>
Skromny filmik na szybko, strasznie pada teraz w Lublinie, ale Quatrro sie sprawdzilo.. hehe
KLIK KLIK AUDI S6
Drugi skromny Filmik
KLIK KLIK AUDI S6
Drugi skromny Filmik