Też o tym myślałem, ale nie wiem czy nie zapędzimy się z tym wszystkim. Są przecież od tego specjalistyczne portale typu allegro. Nasza giełda miała być skierowana głównie do osób które nie zajmują się handlem a mają do sprzedania coś raz na jakiś czas.Skuciok pisze:Ja to widzę tylko w jednym układzie.
W dziale giełda sprzedają zwykle te same osoby, więc można by do giełdy dopiąć temat dotyczący ludzi często sprzedających. Przy nicku gościa można by dodać linki do tematów które dotyczą danego delikwenta, tzn i te typu "Polecam" jak i te z typu "wydymał mnie".
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 13 sie 2009, 19:46 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Kurcze żebyś wiedział. Zabrałem się wczoraj za przykręcenie tłumika bo mi jedna śruba przy opasce się poluźniła. No ale jak to zwykle bywa wjeżdżam do garażu z pierdołkiem a pół samochodu rozbieram. Tym razem rozebrałem pół tylnego wydechu i nadkole tylne aby w tych miejscach zrobić konserwację. A że pić się chciało to jedno piwko, drugie, kumpel przyszedł z setunią, potem następne.... A dzisiaj w robocie ledwie żyjekokolino1 pisze:Rafał coś Ty chłopie znowu pił ?
Kurcze, ale jak ja to w ogóle zrobiłem <idea>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Ja zawsze powtarzałem że praca przy aucie jest ciężka i wymaga wielu poświęceń :mrgreen: <ok>Labiel pisze:Tym razem rozebrałem pół tylnego wydechu i nadkole tylne aby w tych miejscach zrobić konserwację. A że pić się chciało to jedno piwko, drugie, kumpel przyszedł z setunią, potem następne.... A dzisiaj w robocie ledwie żyjeWięc i z myśleniem jest ciężko.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Panowie, źle zrobiłem czy dobrze:
https://audi80.pl/b5-a4-adr-18-20v-c ... htm#348867
Jedne z klubowiczów doczepił się iż zamieściłem fotostory z czyszczenia przepustnicy w swojej A4? Łamie regulamin czy nie łamie?
https://audi80.pl/b5-a4-adr-18-20v-c ... htm#348867
Jedne z klubowiczów doczepił się iż zamieściłem fotostory z czyszczenia przepustnicy w swojej A4? Łamie regulamin czy nie łamie?
no chyba go pogięło. a co ma piernik do wiatraka? przecież to dział Warsztat i nie pytasz jak coś zrobić, tylko pokazujesz to żeby inni się też nauczyli. W dziale warsztat jest pare story z innych Audiczek niż 80-tka i nikt się nie czepia, bo chodzi o to żeby pokazać samą naprawę, a czy to na podstawie a4, a6 czy 100, to nie ma różnicy, bo pewne rzeczy robi się podobnie. Olej kolesia. Niech lepiej sam zacznie stosować się do regulaminu.Labiel pisze:Jedne z klubowiczów doczepił się iż zamieściłem fotostory z czyszczenia przepustnicy w swojej A4? Łamie regulamin czy nie łamie?
Edit:
Inna sprawa, że w Twoim drugim poście do tego tematu jest wulgaryzm.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
SowaBezOka pisze:no to napisze na temat:
@Labiel - nie wyganiam, lecz Twoje miejsce jest teraz tutaj: http://www.a4-klub.pl
Przypomne, ze jestesmy na forum a80. Temat napisales w dziale "Tuning i Rezanie Audi 80, Audi 90". Jestes moderatorem, a dajesz zly przyklad...
Nie robcie z tego forum burdelu.
Nie wystarczy wam, ze kazdy moze pochwalic sie swoim autkiem innym niz a80!?
p.s> jakoze @FranoF1 i @Labiel pisali w tym temacie, zapewne wiekszosc, userow mnie zgani za to co napisalem... jednoczesnie wchodzac prosto w tylki w/w userom, nie wiele myslac i zwazajac na charakterystyke tego portalu i forum ^.^
SowaBezOka pisze:kategoria: Tuning i Rezanie Audi 80, Audi 90
dział: Warsztat czyli zrób to sam
opis działu: Zrobiłeś coś w swojej 80tce ? Masz do tego fotostory i opis ? Pochwal się innym.
myslalem, ze ogolna idea tego forum, tego dzialu to pomaganie uzytkownikom a80, a89, a90, dokladnymi opisami i fotostorami [dla przykladu], aby mogli w swoich a80 odnalezc sie ^.^
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Trza by Bralczyka zapytać, czy przypadkiem to słowo nie zostało już wcielone do słownika polskiego.Labiel pisze:"zajebiste"
Zauważyłem, że coraz częściej ten wyraz pojawia się na forum, no ale jak moderator tak się wyraża, to i inni przestają się hamować
W sumie to chyba niepotrzebnie zbesztaliście aż tak tą "jednooką sowę", bo jak teraz wymagać od niego rzetelnego przestrzegania regulaminu :->