Audi 80 B3 2.0 quattro
Nie bede sie spierał czy 80 czy 90 bo widze, że temat jest drążony... Dla ludzi z dolnego śląska moge sie zapowiedzieć, że na 90% będe na najbliższym zlocie i myśle, że ewentualne wątpliwości zostaną rozwiane . Jedyne co może mnie powstrzymać to praca, ale jak dobrze pamietam najbliższe spotkanie ma być 2 dniowe wiec pewnie i tak wygospodaruje troche czasu
O witam Oławianina . Powiem szczerze, że cie nie widziałem (może byłem skupiony na czyms innym, albo zamyslony ). Co do spalania... Poprzedni właściciel mówił, że 10 litrów to max . Na początku rzeczywiście tak było z tym ze licznik to sie na 110 kończył... Samochód chyba nigdy wcześniej nie widział 5 biegu. Ja troche sie o osiągi zatroszczyłem i... 12/13 gazu a benzyny to ciężko powiedziec bo jak narazie to pieniądze mnie do ziemi przyciskają... Bede musiał sie z benzynką na zime przygotować bo juz od nie jednego słyszałem, że gaz przy dużym mrozie lubi zamarzać. Wczoraj tankowałem do pełna (niestety tylko 29l butla) i wyzerowałem licznik, więc jak teraz mi sie skonczy to napisze ile zrobiłem na zbiorniuku. Moge dodać, że na pierwszej mojej butli zrobiłem 285 km.
-
- Forum Audi 80
Z tego co wiem, to 90 miały tylko silniki 5-cylindrowe, to jest na pewno 80, tylko ze zderzakiem od 90
nie ma takieg silnika, było tylko 2.0 20v, wprowadzony w niewielkiej ilosci dla zdobycia homologacji rajdowejduo pisze:2.0 10v w 90tkach to PS mozna silnik zobaczyć ?
sport quattro... było tylko 2.3 20vRychu_coupe pisze:tak mi się wydaje że to kiedyś było sport edition
Ostatnio zmieniony 16 sie 2009, 11:01 przez Święty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80