audi
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Toś zabłysną twórczą odpowiedzią... Po pierwsze, A4 jest gorsze jakościowo od audi 80 i wcale nie znaczy to, że przechodząc na młodszy samochód kupi się coś w lepszym stanie (chcesz to przewiozę Cię swoim 20 letnim zetorkiem) a po drugie, jak człowiek ma do wydania na samochód 5tys to kupuje coś za 5tys a nie bierze kredytu i kupuje coś za 20tys.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zgadzam się w zupełnościtrepek pisze:Toś zabłysną twórczą odpowiedzią... Po pierwsze, A4 jest gorsze jakościowo od audi 80 i wcale nie znaczy to, że przechodząc na młodszy samochód kupi się coś w lepszym stanie (chcesz to przewiozę Cię swoim 20 letnim zetorkiem) a po drugie, jak człowiek ma do wydania na samochód 5tys to kupuje coś za 5tys a nie bierze kredytu i kupuje coś za 20tys.
takze przylanczam sie do tego, a co do samochodu to calkiem ladnie sie prezentuje, ja mam taki silniczek 1,9E mam gaz i nie narzekam spalanie jest kolo 9L i Vmax na gazie to jakies 180km/h takze nie ma co narzekac wg mnie calkiem dobry silnik i jego zywotnosctrepek pisze:Toś zabłysną twórczą odpowiedzią... Po pierwsze, A4 jest gorsze jakościowo od audi 80 i wcale nie znaczy to, że przechodząc na młodszy samochód kupi się coś w lepszym stanie (chcesz to przewiozę Cię swoim 20 letnim zetorkiem) a po drugie, jak człowiek ma do wydania na samochód 5tys to kupuje coś za 5tys a nie bierze kredytu i kupuje coś za 20tys.
Nie sztuką jest kupic audi a4, sztuką jest właśnie kupić b3 i mieć utrzymane lepiej jak a4.
To jest dopiero szttuka, której jeszcze ogarnąć nie moge.
I nie rozumie kolesi co mają do wydania 10 tys. zł i kupują a4. A pózniej biedna niunka jezdzi na jakis zamiennikach chińskich.
Kolego nie słuchaj tego szpeca.
MASZ PIĘKNE AUTO!! Sam chciałbym miecc b3 w takim stanie, cały czas pracuje nad swoim
Pozdro
To jest dopiero szttuka, której jeszcze ogarnąć nie moge.
I nie rozumie kolesi co mają do wydania 10 tys. zł i kupują a4. A pózniej biedna niunka jezdzi na jakis zamiennikach chińskich.
Kolego nie słuchaj tego szpeca.
MASZ PIĘKNE AUTO!! Sam chciałbym miecc b3 w takim stanie, cały czas pracuje nad swoim
Pozdro
Jasne ze myslalem i jak znajde jakies w przystepnej cenie to kupie bo te alufelgi co mam chce miec na zime.Jutro prawdopobnie bede juz mial caly czarny tyłek wiec wrzuce fotki a migacze dymione dopeiro w niedziele.
[ Dodano: 2009-08-20, 18:56 ]
tak ja wam wspominalem auto ma juz caly tyl ciemny moim zdaniem wyglada o niebo lepiej i przy okazji wypolerowalem go.
[ Dodano: 2009-08-20, 18:56 ]
tak ja wam wspominalem auto ma juz caly tyl ciemny moim zdaniem wyglada o niebo lepiej i przy okazji wypolerowalem go.