Audi 80 B4 2.8 V6Quattro by Thomas3->REAKTYWACJA!
Auto kupilem od klubowicza jakies 2 tygodnie temu, nie mialem czasu jeszcze zrobic nowyhch fotek. NAWET nie wiedzialem ze byly wlasciciel tego auta byl klubowiczem Audi80.pl
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 21 sie 2009, 17:32 przez Thomas3, łącznie zmieniany 1 raz.
kompletnie go nie znam a fotki sobie skopiowalem z allegro , nowe fotki beda jak wypoleruje Audika i jeszcze cos tam go upieksze, a co do poprzedniego wlasiciciela no to moge powiedziec ze troche syfiarz ;/ skora tapicerka brudne jak cholera ;/ ale juz wyprane czysciutkie i jak nowe , teraz zostal silnik do wymiany zrobienie przelotu (dzisiaj), i pomalowanie oryginalnych felg farba taka ktora jest na felgach Tomason TN1 (www.tomason.de), a tak po za tym nic nie robie zostawiam czysta serie ;p
OK fajne autko. Co do okleiny kokpitu to nie mam nic przeciwko. Sam mam podobną, tylko ciemniejszą, dla mnie wygląda to nie najgorzej. Rzecz gustu oczywiście. Kolorek taki jak i u mnie i felga też ta sama. Fajnie że masz i klimę i szyber. Silnik najmocniejszy i napęd quattro, po prostu co najważniejsze to ma! .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kolejny i najwaznieszy plan zostal zrealizowany czyli wymiana serca auto juz ma pelna moc nie kopci i nie stuka nic w silniku. Motor zostal wymieniony na AAH od Audi A4 z 1995 o przebiegu 186 tys km. i pomimo tego ze byla to wersja quattro z menualem silnik jest w jak najlepszej formie, czyli nie bierze oleju i chodzi rowno . jeszcze dzisiaj postaram sie umiescic filmik z odpalenia tuz po zakonczeniu wymiany. Pozdrawiam
P.S. Kolejna rzecza bedzie zmiana skrzyni biegow 5 menual na 6 menual xD mam nadzieje ze cos wymysle a Wy drodzy Koledzy cos mi podpowiecie skad dopasowac 6 menual do b4 aah
i o to film
P.S. Kolejna rzecza bedzie zmiana skrzyni biegow 5 menual na 6 menual xD mam nadzieje ze cos wymysle a Wy drodzy Koledzy cos mi podpowiecie skad dopasowac 6 menual do b4 aah
i o to film
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, 18:37 przez Thomas3, łącznie zmieniany 3 razy.