Dział moje auto
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dział moje auto
Po sugestii kokolino postanowiłem zmienić dział Moje Audi 80 na Moje Auto priorytetowo traktując Audi 80, zaznaczając je na czerwono, aby było lepiej widoczne.
Co nas do tego skłoniło ? Że Klub to ludzie, nie tylko samochody. Jest tu - coraz więcej - stałych bywalców, którzy nie mają już Audi 80, nie mają jeszcze Audi 80, lub mają coś poza Audi 80. Latają po Off topicach, wklejają w shoutboxa potajemnie linki z filmikami swoich aut, zdjęciami itp.
Czy w czymś to szkodzi ? Moim zdanie nie. Nie rozbiliśmy tego na B2, B3, B4. Jednym kliknięciem, tak jak wcześniej w zasadzie, jesteś w dziale z opisami tylko i wyłącznie Audi 80.
Olbrzymia prośba do moderatorów. Jeśli zauważycie gdzieś temat z innym autem niż Audi 80, przenieście go do odpowiedniego forum.
Co nas do tego skłoniło ? Że Klub to ludzie, nie tylko samochody. Jest tu - coraz więcej - stałych bywalców, którzy nie mają już Audi 80, nie mają jeszcze Audi 80, lub mają coś poza Audi 80. Latają po Off topicach, wklejają w shoutboxa potajemnie linki z filmikami swoich aut, zdjęciami itp.
Czy w czymś to szkodzi ? Moim zdanie nie. Nie rozbiliśmy tego na B2, B3, B4. Jednym kliknięciem, tak jak wcześniej w zasadzie, jesteś w dziale z opisami tylko i wyłącznie Audi 80.
Olbrzymia prośba do moderatorów. Jeśli zauważycie gdzieś temat z innym autem niż Audi 80, przenieście go do odpowiedniego forum.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Napisał w moim temacie, i PW do mnie :!: Odpowiedziałem grzecznie:IC69 pisze:Skuciok, wyobraź sobie, że ktoś zgłosił Twój post dotyczący motorków :mrgreen:
No nic jak tak przeszkadza strasznie to skasuj. Po prostu ucieszyłem się że można wreszcie wydzielić sobie tak jak należy tematy, a tu patrz jaki demotywator. ...Ja pisze:Witam
Nie czytałem tego maila przed wydzieleniem tematu o motocyklach. Miałem to wszystko opisane w swoim temacie o A80 jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało. Widzę że temat 2 kółek Cię boli straszliwie,(wnioskuję po napisanym poście i wiadomosci PW do mnie). Zgłoś więc mój temat do moderacji i czekaj na reakcję władz.
Dobrej nocki życzę.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Napisałem w mailu o samochodach w obawie, że ktoś dla jaj wstawi jakieś rower Ukraina - jeśli byłoby napisane np "środek lokomocji" lub " 2 lub 4 kółka.
Nie ma w regulaminie forum nic o tym, ale tytuł działu jest jasny.
Uważam, że mimo wszystko powinno to zostać, ponieważ jest to bardzo ciekawa lektura podparta masą fotek, kawałkiem historii. Z Ciekawością całą przeczytałem, a wczesniej nie widziałem, mimo, iż miałeś ją w wątku o Twoim Audi.
Nie ma w regulaminie forum nic o tym, ale tytuł działu jest jasny.
Uważam, że mimo wszystko powinno to zostać, ponieważ jest to bardzo ciekawa lektura podparta masą fotek, kawałkiem historii. Z Ciekawością całą przeczytałem, a wczesniej nie widziałem, mimo, iż miałeś ją w wątku o Twoim Audi.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Dobre posunięcie.
P.S.Czemu społeczność sympatyków tak obumarła???
Patrząc na listę sympatyków a potem na to kto(ilu z nas) pisze posty w dziale społeczności...no cóż mam nadzieje że tego typu posunięcia coś zmienią.
Mam nadzieję dzięki temu stali bywalcy nie będą odchodzić z forum.Doc pisze:Co nas do tego skłoniło ? Że Klub to ludzie, nie tylko samochody. Jest tu - coraz więcej - stałych bywalców, którzy nie mają już Audi 80, nie mają jeszcze Audi 80, lub mają coś poza Audi 80. Latają po Off topicach, wklejają w shoutboxa potajemnie linki z filmikami swoich aut, zdjęciami itp.
P.S.Czemu społeczność sympatyków tak obumarła???
Patrząc na listę sympatyków a potem na to kto(ilu z nas) pisze posty w dziale społeczności...no cóż mam nadzieje że tego typu posunięcia coś zmienią.