..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
W reflektorach zespolonych swiatla mijania nie gasna po wlaczeniu dlugich bo w reflektorach zespolonych masz w komorze swiatel mijania zarowke H4 i po wlaczeniu dluchich zapalaja sie dodatkowe H1 od strony grilla a w komorze gdzie jest zarowka H4 zarowka przelacza sie na drugi zarnik od dlugich a zarnik od swiatel mijania gasnie tak samo jak soczewka po zalaczeniu dlugich . Niestety taka konstrukcja instalacji, oszczednosc pradu, nie jest to instalacja przystosowana pod ksenon wiec nie bylo takiej potrzebu zeby nie gasly swiatla mijania w nowszych autach i tych z wyzszej polki wzieli juz pod uwage zuzycie zarnikow ksenonowych i zrobili tak zeby nie gaslu po wlczeniu drogowych.
Zderzak ewedentnie sie opuscil na mocowaniach pod halogenami, widac to po grilu i w miejscu styku z blotnikiem przy kole. Trzeba troche podłubac przy tych mocowaniac i bedzie git, samo poluzowanie srub i ustawienie spowrotem nic nie da, od wstzrasow sie znow opusci po jakims czasie, przerabialem to u siebie , poszlo w koncu kilka podkladek pod dolne sruby i jest git .
Ezu wiem wiem, tak sie tylko zbijam bo mi sie nudzi :lol:
Zderzak ewedentnie sie opuscil na mocowaniach pod halogenami, widac to po grilu i w miejscu styku z blotnikiem przy kole. Trzeba troche podłubac przy tych mocowaniac i bedzie git, samo poluzowanie srub i ustawienie spowrotem nic nie da, od wstzrasow sie znow opusci po jakims czasie, przerabialem to u siebie , poszlo w koncu kilka podkladek pod dolne sruby i jest git .
Ezu wiem wiem, tak sie tylko zbijam bo mi sie nudzi :lol:
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
O rzesz w mordę, faktycznie :oops: tego nie udało mi się jeszcze zaobserwować Ehh...człowiek uczy się całe życie :->Słonik pisze:W reflektorach zespolonych swiatla mijania nie gasna po wlaczeniu dlugich bo w reflektorach zespolonych masz w komorze swiatel mijania zarowke H4 i po wlaczeniu dluchich zapalaja sie dodatkowe H1 od strony grilla a w komorze gdzie jest zarowka H4 zarowka przelacza sie na drugi zarnik od dlugich a zarnik od swiatel mijania gasnie tak samo jak soczewka po zalaczeniu dlugich
- radziobiker
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: