[80 B3] moje pierwsze Audi :) [nowe foty - str. 4.]
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ładna niuńka - jak i u mnie czarna dupcia <ok>
trepek po pierwsze to w tym miejscu o którym mówisz są po dwa zatrzaski na stronę a po drugie to koleżance pewnie dla tego odstaje ponieważ ten element jest u niej ułamany...Poprawcie tunel środkowy aby nie było tej szpary między tunelem a deską rozdzielczą.
Tam jest tylko jeden zaczep Chwilka gimnastyki i voila, środek dużo lepiej wygląda.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
U mnie też tak to wyło i myślałem, że zatrzaski sa pourywane... nawet ślady jakiegoś czarnego kleju były. A okazało się, że poprzedni właściciel nie umiał tego założyć Tak więc nie tracić nadzieiOofol pisze:Ładna niuńka - jak i u mnie czarna dupcia <ok>
trepek po pierwsze to w tym miejscu o którym mówisz są po dwa zatrzaski na stronę a po drugie to koleżance pewnie dla tego odstaje ponieważ ten element jest u niej ułamany...Poprawcie tunel środkowy aby nie było tej szpary między tunelem a deską rozdzielczą.
Tam jest tylko jeden zaczep Chwilka gimnastyki i voila, środek dużo lepiej wygląda.
Madzia_,
Zapodaj jeszcze ringi na zegary <ok>
Wlepa na tej ładnej pupie wygląda wręcz smakowo <ok>
Ale na żywo to trzeba koniecznie zobaczyć
Zapodaj jeszcze ringi na zegary <ok>
Wlepa na tej ładnej pupie wygląda wręcz smakowo <ok>
Ale na żywo to trzeba koniecznie zobaczyć
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2009, 23:39 przez maniek75, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za wszystkie opinie <ok>
maniek75, już od jakiegoś czasu myślę o ringach, mam nadzieję, że w końcu audik się ich doczeka A co do tego tunelu środkowego, coś zostało poprawione, zobaczymy czy nie odpadnie na dziurachmaniek75 pisze:Madzia_,
Zapodaj jeszcze ringi na zedary <ok>
tak dywaniki allegro, polecamDAN 80 pisze:Dywaniki takie jak moje, czyżby allegro ;>
- Daniello85
- Audi 80 Klub