AUDI 80 B4 [1Z] mati_wwy1 .. odświeżony temat
AUDI 80 B4 [1Z] mati_wwy1 .. odświeżony temat
Witam
Chciałbym przedstawić moje Audi 80 (B4). Sprowadzona z niemiec w 2007 r. Stan igiełka, nic nie stuka nie puka. Przebieg 276000. Rok 1992 z września czyli model 1993. Pod maską 1.9 TDI (90PS)
Alumki 15' a poza tym żadnych bajerków
Wyposażenie:
centralny zamek,
el. szyberdach,
obrotomierz,
wspomaganie kierownicy,
halogeny
Plany:
zmiana boczków na parapety (94r)
felgi 17'
lekkie przyciemienie szyb
soczewki + xenon
zmiana kierownicy
elektryczne szyby
nagłośnienie w drzwiach
ringi na zegary
Zrobione:
polerka tłumika
wymiana radia blaupunkt valencia (4x45) na alpine cdr-111e (4x50) + głośniki w tylną półkę blaupunkt
na razie tylko tyle
Wrzuciłem kilka fotek:
W końcu postanowiłem uaktualnić temat i wstawiłem pare nowych fotek
Chciałbym przedstawić moje Audi 80 (B4). Sprowadzona z niemiec w 2007 r. Stan igiełka, nic nie stuka nie puka. Przebieg 276000. Rok 1992 z września czyli model 1993. Pod maską 1.9 TDI (90PS)
Alumki 15' a poza tym żadnych bajerków
Wyposażenie:
centralny zamek,
el. szyberdach,
obrotomierz,
wspomaganie kierownicy,
halogeny
Plany:
zmiana boczków na parapety (94r)
felgi 17'
lekkie przyciemienie szyb
soczewki + xenon
zmiana kierownicy
elektryczne szyby
nagłośnienie w drzwiach
ringi na zegary
Zrobione:
polerka tłumika
wymiana radia blaupunkt valencia (4x45) na alpine cdr-111e (4x50) + głośniki w tylną półkę blaupunkt
na razie tylko tyle
Wrzuciłem kilka fotek:
W końcu postanowiłem uaktualnić temat i wstawiłem pare nowych fotek
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 23:59 przez mati_wwy1, łącznie zmieniany 6 razy.
raczej taki oblatany bym powiedział .. i tu sie posypią na mnie gromy tych wszystkich co mają zielone .. ale odrazu mówię, że nie psizę tego złośliwie .. poprostu tych zielonych jest najwięcej .. poza tym kiedyś dawno temu powiedzmy ok roku 1998 audi 80 B4 dla mnie musiało być zielone i mieć 16 RONALa trójramienne ... to było dla mnie rasowe B4. Na dzień dzisiejszy ta zieleń to kolor, którego bym w zyciu nie kupił hehe, ale przecież na kolorze się nie jeździ ... także ogólnie wyraziłem swoje własne uczucia intymno-lakiernicze i dlatego bez urazy .. pozdrawiam zielonych :mrgreen:DAN 80 pisze:kolorek bardzo adekwatny.
To się teraz będziemy na kolory targować :?: :mrgreen: mnie tam w sumie zielona butelka się podoba i to nie tylko ze względu na zawartość takich butelek, chociaż moim ulubionym kolorem w B4 jest wiśniowy, a tak na temat ładny zetorek, wypasu brak, ale taki już urok sporej części B4, że wyposażenie to bogate było tylko w katalogu.funnyboy88 pisze:Ja na forum za to widzę same czerwone