Żeby to on jeszcze Ireczku przestrzegał tak tego regulaminu. :roll:IC69 pisze:W sumie to chyba niepotrzebnie zbesztaliście aż tak tą "jednooką sowę", bo jak teraz wymagać od niego rzetelnego przestrzegania regulaminu
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie powinniśmy pisać o innych autach w "warsztacie"
Opis działu wszystko tłumaczy.
Albo z innej strony. Gdybym ja pisał o Avensis, Frano o A3, Labiel o A4, Staszek o Fiacie Punto, to co pomyśleliby userzy ?
Tak należałoby na to patrzeć. Regulamin musi dotyczyć wszystkich.
Lektura ciekawa, nawet bardzo, ale w off-topic lub w temacie z Twoją Audi A4 w "Inne audi" tam również można kontynuować wątek o swoim aucie, wymiana, naprawa itd.
Opis działu wszystko tłumaczy.
Albo z innej strony. Gdybym ja pisał o Avensis, Frano o A3, Labiel o A4, Staszek o Fiacie Punto, to co pomyśleliby userzy ?
Tak należałoby na to patrzeć. Regulamin musi dotyczyć wszystkich.
Lektura ciekawa, nawet bardzo, ale w off-topic lub w temacie z Twoją Audi A4 w "Inne audi" tam również można kontynuować wątek o swoim aucie, wymiana, naprawa itd.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Tu nie do końca się zgodzę. Motywowałem to już tamtemu userowi. Gdybym pisał o remoncie zawieszenia w A4 to faktycznie byłoby to nie na miejscu bo ma się to jak piernik do wiatraka w odniesieniu do 80tek. Tu natomiast była opisana operacja czyszczenia przepustnicy w jednostce napędowej która montowana była również w Audi Cabrio, czyli rzecz jak najbardziej przydatna forumowiczą. No ale jak sam pisałeś, regulamin musi dotyczyć wszystkich więc temat poleciał w kosmosDoc pisze:Albo z innej strony. Gdybym ja pisał o Avensis, Frano o A3, Labiel o A4, Staszek o Fiacie Punto, to co pomyśleliby userzy ?
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 23:38 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
bez komentarza... chyba nie o to chodziło w dziale Warsztat aby User, który chciał innym coś pokazać był za to ganiany. chociaż może się myliłemLabiel pisze:o ale jak sam pisałeś, regulamin musi dotyczyć wszystkich więc temat poleciał w kosmos.
Edit:
Jeśli o mnie chodzi, to nawet instrukcję z wymiany drzwi w Tico pozwalałbym tam umieszczać. Przecież tam ludzie pokazują jak naprawiać auta. Z tego są same plusy dla userów, bo zawsze można się czegoś nauczyć.
Chyba lepiej poprostu zmienić regulamin działu warsztat
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
W rzeczy samejIC69 pisze:Może lepiej od razu zmienić nazwę forum?
PKA80&P, gdzie P = pozostałe.
Owszem, gdyby to było Klub Samochodowy Polska.grze pisze:Jeśli o mnie chodzi, to nawet instrukcję z wymiany drzwi w Tico
Jest jednak Audi 80 Klub Polska. To robi różnicę.
Super, wystarczy więc zatytułować to inaczej i gra.Labiel pisze:Tu nie do końca się zgodzę. Motywowałem to już tamtemu userowi. Gdybym pisał o remoncie zawieszenia w A4 to faktycznie byłoby to nie na miejscu bo ma się to jak piernik do wiatraka w odniesieniu do 80tek. Tu natomiast była opisana operacja czyszczenia przepustnicy w jednostce napędowej która montowana była również w Audi Cabrio
Wiecie doskonale, że również chciałbym czasami napisać coś o swoim aucie tj Toyocie. Sporo robię, cykam fotki, ale pamiętam, że jest to klub Audi 80.
Musimy szanować posiadaczy i klubowiczów, którzy są tutaj zamiast na www.audiklub.org właśnie po to, aby czytac tylko o Audi 80.
Popuściliśmy pasa kapkę, aby inni mogli o swoich autach popisać - innych niż Audi 80, ale tematy techniczne stricte pozostawmy dla Audi 80.
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja myślę że to świetny argument za tym żeby temat został i powinien być tylko nazwany Audi cabrio/A4 silnik ADR czyszczenie przepustnicy. Rzecz dotyczyła między innymi A80 i powinna zostać :!: Z resztą był to bardzo fajny opis.Labiel pisze:Tu natomiast była opisana operacja czyszczenia przepustnicy w jednostce napędowej która montowana była również w Audi Cabrio, czyli rzecz jak najbardziej przydatna forumowiczą
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Labiel, no i po coś to usunął? Trzeba było przenieść to do swojego wątku lub do "Na każdy temat", a nie unosić się honorem.Labiel pisze:regulamin musi dotyczyć wszystkich więc temat poleciał w kosmos.
Panowie, nie możemy tak reagować na zwracanie nam uwagi przez szeregowych userów, na odchyłki regulaminowe naszego autorstwa. Moderator to nie maszyna, mylić się może (wiem sam po sobie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80