No i luxLabiel pisze:Temat przeniosłem na swoje miejsce ze zmienionym tematem i adnotacją iż operacja przeprowadzana była na A4 ale dotyczy jednostki napędowej która znajduje się w Audi Cabrio
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Tak. Pisałem, że ciekawa lektura.Skuciok pisze: Rzecz dotyczyła między innymi A80 i powinna zostać :!: Z resztą był to bardzo fajny opis.
Ok, dobrze, że jest, nazwany jak powinien.
Nawet gdyby nie dotyczyła Audi 80, warto aby tu była, tylko w temacie własnego auta lub off topic. Lepiej to pierwsze.
Doc, no dobra, trzymając się ściśle regulaminu, to w dziale warsztat powinno być tylko to, co było robione wyłącznie w Audi 80. Jest tylko jedno "ale". Jeśli Klubowicz chce na przykładzie innego auta zaprezentować jakąś czynność obsługową, która w różnych autach przebiega podobnie, to dlaczego mu na to nie pozwalać? Tu akurat Labiel miał szczęście, że jego wątek dotyczył silnika, który był montowany w Cabrio, natomiast jeśli czyściłby przepustnicę w innym silniku, to również nie widzę logicznych przeciwwskazań przed zamieszczaniem takich story, bo przecież na tym przykładzie user może wyczyścić przepustnicę w swoim aucie. Innymi słowy: lepsze takie story niż żadne. Umieszczanie story dotyczących innych auto w dziale "Na każdy temat" powoduje ten problem, że potem takiego story nikt nie znajdzie, a tu nie o to przecież chodzi 
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Co wy nadal ciągniecie ten temat?
Tak, a weź i znajdź teraz coś w Warsztacie. Tak czy tak, trzeba do tego zaprzęgnąć szukajkę, no chyba, że ktoś woli dokopywać się ręcznie.

Niech to nasze osiemdziesiątkowe forum, zostanie stricte osiemdziesiątkowym (pomijając dział Moje auto/moto, rzecz jasna
).
Racja, bo tu się zaczyna niezły offtop robić i jeszcze po warnie dostaniemy
No ale jaką czynność obsługową w 80-tce przeprowadza się podobnie jak w innych modelach czy markach? Chyba jedynie wymiana koła wchodzi w grę, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy, a jak się już naprawdę zdarzy jakaś bliźniacza operacja, to odpowiedni Tag załatwia sprawę. W przyszłości, jak na świecie będą tylko trzy koncerny samochodowe: europejski, amerykański i azjatycki, w których samochody będą i tak budowane na wspólnych platformach i z tych samych podzespołów, to będzie można powiedzieć, że ich obsługa będzie podobna a nawet wręcz identyczna.grze pisze:Jeśli Klubowicz chce na przykładzie innego auta zaprezentować jakąś czynność obsługową, która w różnych autach przebiega podobnie, to dlaczego mu na to nie pozwalać?
grze pisze:Umieszczanie story dotyczących innych auto w dziale "Na każdy temat" powoduje ten problem, że potem takiego story nikt nie znajdzie
Tak, a weź i znajdź teraz coś w Warsztacie. Tak czy tak, trzeba do tego zaprzęgnąć szukajkę, no chyba, że ktoś woli dokopywać się ręcznie.
Jak tak będziemy dzielić i dzielić i dzielić, to za chwile dorobimy się trój stronicowej strony głównejkokolino1 pisze:No to może znów podział ?
Ja już mogę wyrazić swoje zdanie na ten temat. Wszystkim następnym podforumom... :roll: ...hmm...podforom... <hmm>...wiem <pomysl> ...potforom :mrgreen: mówię stanowcze nieDoc pisze:jestem otwarty na powiększanie działów o podfora, ale należałoby zrobić jakąś ankietę i zapytać o to userów, posiadaczy 80.
Skuciok pisze:załóżmy osobny temat w S do przedyskutowania tego.
Racja, bo tu się zaczyna niezły offtop robić i jeszcze po warnie dostaniemy
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2009, 23:20 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
w związku z tym, że boje się warna <buu> postanowiłem założyć nowy wątek <idea> aby przegłosować i przedyskutować powyższą sprawę :mrgreen:IC69 pisze:się zaczyna niezły offtop robić i jeszcze po warnie dostaniemy
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Może się czepiam ale wg 15pkt regulaminu:
https://audi80.pl/grinch,u,2482.htm we wszystkich swoich postach na początku daje "..."
https://audi80.pl/search.htm/authors/grinch,0
olać czy reagować :?:
a ten użytkowink15. Jeśli nie uda Ci się odnaleźć odpowiedzi w archiwum napisz nowy temat w odpowiednim ku temu dziale ( patrz opisy działów na forum ) w sposób jasny, zrozumiały, opisujący problem i za razem krótki. Zabronione jest pisanie tytułów typu: POMOCY, MaM PrObLem !!!!!!!, !!!! help !!!!! itp. Nie używaj wielu znaków interpunkcyjnych pisanych po sobie zarówno w tytułach jak i samych postach.
olać czy reagować :?:
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Nabijacz postów https://audi80.pl/search.htm/authors/%A3ysy_18,0
on jeszcze więcej tych postów ponabijał rano...Skuciok pisze:Nabijacz postów https://audi80.pl/sear...ors/%A3ysy_18,0
rano, jak jeszcze miał 40 postów, to pisałem nawet do niego PW, żeby trochę wyluzował, bo żeby zamieścić ogłoszenie, to 25 wystarczy, a ten nic. musiał dobić do 50