[B4 ABK] Fotostory str.1 (ost.aktual: 19.11.09)
[B4 ABK] Fotostory str.1 (ost.aktual: 19.11.09)
Witam serdecznie wszystkich w temacie o mojej niuni.
Auto jest z 1992 roku, pojawiło się w rodzinie w kwietniu 2007r., a sprowadzone do Polski zostało we wrześniu 2006 roku kiedy to też została założona instalacja LPG. Silnik jaki posiada to popularne ABK, czyli 2000 cm³ 8V 115KM, jak dla mnie to dobry kompromis pomiędzy osiągami a spalaniem. Przebieg na chwilę obecną wskazuje niecałe 230 000 km, czy jest on autentyczny trudno powiedzieć, ale po zużyciu tapicerki i nakładek na pedały śmiem przypuszczać że jednak nie.
Wyposażenie standardowe:
• Wspomaganie kierownicy
• El.szyby z przodu
• El.podgrzewane lusterka
• El.szyberdach
• Centralny zamek
• Składana i dzielona tylna kanapa
• Podłokietnik w tylnej kanapie
Wprowadzone mody:
• Spoiler na tylnej klapie
• Metalowa gałka zmiany biegów
• Diodowe podświetlenie półeczek w konsoli centralnej
• Radio CB
• Sportowa kierownica
• A dzięki koledze Przemo95 mogę pokazać co zamierzam osiągnąć w mojej 80tce licząc na długie jesienne wieczory. :mrgreen: , plus gleba oczywiście do tego.
• Jutro może nowe radyjko przyjdzie do niuni i głośniczki Panasonica 100W (foto str.1) mam nadzieję że zacznie mi to normalnie grać, bo obecnie to porażka jest a nie audio. :mrgreen:
• Wybrane ujęcia ze wspólnej sesji z kolegą Tomiko9: <ok>
• Dzisiaj nabyłem nowe radyjko do mojej niuni, w najbliższym czasie jeszcze wymiana głośników mnie czeka i będzie już w miarę nagłośnienie. <ok>
• A to fotki zrobione na potrzeby wystawienia auta na allegro, ale zamieszczam na forum.
• Sesja zdjęciowa po lekkich zmianach (17 IX 2009).
• Nowy nabytek w postaci klubowych ramek i wlepki <ok>
• Po kilku zmianach kosmetycznych pokazuję jak wygląda całość. <ok>
Auto jest z 1992 roku, pojawiło się w rodzinie w kwietniu 2007r., a sprowadzone do Polski zostało we wrześniu 2006 roku kiedy to też została założona instalacja LPG. Silnik jaki posiada to popularne ABK, czyli 2000 cm³ 8V 115KM, jak dla mnie to dobry kompromis pomiędzy osiągami a spalaniem. Przebieg na chwilę obecną wskazuje niecałe 230 000 km, czy jest on autentyczny trudno powiedzieć, ale po zużyciu tapicerki i nakładek na pedały śmiem przypuszczać że jednak nie.
Wyposażenie standardowe:
• Wspomaganie kierownicy
• El.szyby z przodu
• El.podgrzewane lusterka
• El.szyberdach
• Centralny zamek
• Składana i dzielona tylna kanapa
• Podłokietnik w tylnej kanapie
Wprowadzone mody:
• Spoiler na tylnej klapie
• Metalowa gałka zmiany biegów
• Diodowe podświetlenie półeczek w konsoli centralnej
• Radio CB
• Sportowa kierownica
• A dzięki koledze Przemo95 mogę pokazać co zamierzam osiągnąć w mojej 80tce licząc na długie jesienne wieczory. :mrgreen: , plus gleba oczywiście do tego.
• Jutro może nowe radyjko przyjdzie do niuni i głośniczki Panasonica 100W (foto str.1) mam nadzieję że zacznie mi to normalnie grać, bo obecnie to porażka jest a nie audio. :mrgreen:
• Wybrane ujęcia ze wspólnej sesji z kolegą Tomiko9: <ok>
• Dzisiaj nabyłem nowe radyjko do mojej niuni, w najbliższym czasie jeszcze wymiana głośników mnie czeka i będzie już w miarę nagłośnienie. <ok>
• A to fotki zrobione na potrzeby wystawienia auta na allegro, ale zamieszczam na forum.
• Sesja zdjęciowa po lekkich zmianach (17 IX 2009).
• Nowy nabytek w postaci klubowych ramek i wlepki <ok>
• Po kilku zmianach kosmetycznych pokazuję jak wygląda całość. <ok>
Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 13:16 przez DAN 80, łącznie zmieniany 22 razy.
O feldze myślę długi czas już ale to spory wydatek więc na razie się wstrzymuje, ale będzie pewnie na przyszły sezon bo akurat mam opony letnie na wykończeniu to się w przyszłym roku założy nowy komplet 16". <ok>
Tomiko9, dzięki za słowa uznania i czekam z niecierpliwością żeby zobaczyć Twoją niunię.
Tomiko9, dzięki za słowa uznania i czekam z niecierpliwością żeby zobaczyć Twoją niunię.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 08:52 przez DAN 80, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak, ale u mnie to muszę czekać dodatkowo aż kumpel będzie miał wolny weekend, bo u siebie pod blokiem to za dużo nie powojuje z rezaniem czegokolwiek. :roll:SIDNEY85 pisze:Ja bym oszalal jakby cos lezalo :mrgreen:
A przy okazji dodaje fotki "Czarnej" ze Spotu podkarpackiej ekipy w Krośnie/Czarnorzekach. <ok>
Mam nadzieje że Wam się będzie podobać.
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
Zgadzam się, ale zostanie ten co jest, bo nie będę łatał dziur po nim, a od Compi też ma swoje wady mimo uroku.Santino pisze:Całkiem fajna Audiczka, tylko ten spoiler - sporo lepiej prezentowałby się ten od Competition Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 08:55 przez DAN 80, łącznie zmieniany 2 razy.