[B3 1,8 S] Moje Audi
Odświeżę troszkę temat
Starając się doprowadzić autko do coraz to lepszego stanu zostały wymienione:
przewody, klocki i tarcze hamulcowe (TRW)
linki i szczęki hamulca ręcznego
sprzęgło i docisk (LUK)
amortyzatory przednie i tylne (Magneti Marelli)
została przeprowadzona regeneracja głowicy oraz przekładni kierowniczej
reduktor gazu (Lovato)
regulator napięcia
kopułkę aparatu zapłonowego
chłodnicę i pompę wody
Postanowiłem także delikatnie odchwaścić wnętrze:
Usunąłem spojler:
Pozostałości po nim są niestety niezbyt estetyczne...
Miałem również drobną przygodę ze zwierzyną, na szczęście tragedii nie ma... Najbardziej szkoda było mi ramki AKP :mrgreen:
Te niedoskonałości zostaną niebawem usunięte, ponieważ jestem już umówiony z lakiernikiem w celu ich likwidacji
Przepraszam za telefoniczną jakość zdjęć - cyfrówka padła...
Starając się doprowadzić autko do coraz to lepszego stanu zostały wymienione:
przewody, klocki i tarcze hamulcowe (TRW)
linki i szczęki hamulca ręcznego
sprzęgło i docisk (LUK)
amortyzatory przednie i tylne (Magneti Marelli)
została przeprowadzona regeneracja głowicy oraz przekładni kierowniczej
reduktor gazu (Lovato)
regulator napięcia
kopułkę aparatu zapłonowego
chłodnicę i pompę wody
Postanowiłem także delikatnie odchwaścić wnętrze:
Usunąłem spojler:
Pozostałości po nim są niestety niezbyt estetyczne...
Miałem również drobną przygodę ze zwierzyną, na szczęście tragedii nie ma... Najbardziej szkoda było mi ramki AKP :mrgreen:
Te niedoskonałości zostaną niebawem usunięte, ponieważ jestem już umówiony z lakiernikiem w celu ich likwidacji
Przepraszam za telefoniczną jakość zdjęć - cyfrówka padła...
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, 12:24 przez Tobi1986, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, mam pytanie odnośnie tylnych kierunków, gdyż są jasne, lekko różowe, czyżby to były jakieś zamienniki? A może są jakieś "dobrej jakości" zamienniki? Ja również planuję wymianę i nie chciałbym takiego efektu mieć na zamiennikach Zdecydowana większość poleca oryginalne kierunki z Avanta B4, jednak ciężko na nie trafić, nawet na allegro
Pozdrawiam
Pozdrawiam
To prawda, na zdjęciach tego nie widać, ale efekt jest naprawdę bardzo zadowalającyTomiko9 pisze:Kurcze,ten lakiernik równie dobrze może się nazywać salonem!!!
-bo to jakby z niego wprost wyjechała!!!
Ślicznie,ślicznie!!
Tak to niestety są zamienniki, których nie polecam kupować, lepiej rozejrzeć się za oryginałami - są "bardziej czerwone"tdsz pisze:Witam, mam pytanie odnośnie tylnych kierunków, gdyż są jasne, lekko różowe, czyżby to były jakieś zamienniki? A może są jakieś "dobrej jakości" zamienniki? Ja również planuję wymianę i nie chciałbym takiego efektu mieć na zamiennikach Zdecydowana większość poleca oryginalne kierunki z Avanta B4, jednak ciężko na nie trafić, nawet na allegro