Danek ? Co się dzieje ?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Danek ? Co się dzieje ?
Witam.
Jak w temacie nie wiecie może co sie dzieje z Dankiem. Od jakiegoś czasu nie bywa na forum. Ostatnio chyba 25.08.
Jak w temacie nie wiecie może co sie dzieje z Dankiem. Od jakiegoś czasu nie bywa na forum. Ostatnio chyba 25.08.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
spiczi, tak czytam tą Twoją listę i już myślałem, że mnie też dawno nie widziałeś na forum <lol>
trochę przesadziłeś. Ja bym powiedział tak, że 1/4 w ogóle nie widać, kolejna 1/4 się czaaaasem odezwie (ale to na prawdę rzadko), kolejna 1/4 odzywa się sporadycznie, a pozostała 1/4 udziela się w miarę systematyczniespiczi pisze:Ze 3/4 z nich rzadko kiedy lub wogóle nie widać.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 20:51 przez grze, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Koledzy ale mnie już nie chodzi o ludzi którzy tu zaglądają tylko o ludzi którzy nie logują się przez jakiś czas na forum.
Już wcześniej był poruszany temat pabla, organisty czy foxa.
Są osoby na tym forum tak jak Czarek, Danek, solskier i jeszcze kilkanaście osób które napradę posiadają dość duży zasób wiedzy którą się dzielą z forumowiczami i w niektórych przypadkach ich wiedza bywa wręcz bezcenna.
Dlatego pytam czy ktoś coś wie.
Już wcześniej był poruszany temat pabla, organisty czy foxa.
Są osoby na tym forum tak jak Czarek, Danek, solskier i jeszcze kilkanaście osób które napradę posiadają dość duży zasób wiedzy którą się dzielą z forumowiczami i w niektórych przypadkach ich wiedza bywa wręcz bezcenna.
Dlatego pytam czy ktoś coś wie.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Też zauważyłem że Danka brakuje na forum.Zwróciłem szczególną uwagę akurat na jego absencję,bo sporo pomagał klubowiczom.
Jeśli ktoś z was ma bliższy(w sensie towarzyskim nie geograficznym
)kontakt z Dankiem może niech się dowie czy można chłopu jakoś pomóc.
Chciałem puścić maila ale znamy się z paru postów na forum więc jest mi lekko niezręcznie pakować się z butami w sprawy prywatne.
Jeśli ktoś z was ma bliższy(w sensie towarzyskim nie geograficznym
Chciałem puścić maila ale znamy się z paru postów na forum więc jest mi lekko niezręcznie pakować się z butami w sprawy prywatne.