moja niunia;)
No to ja pierwszy <ok>
Witam nową koleżankę Po rejestracji stwierdzam że jesteś z okolic Wrocławia i od razu zapraszam na spota na 04.10.09 Pod Aqa-Park, wiecej w odpowiednim dziale.
Autko ładnie się zapowiada ale z dwóch fotek to zabardzo nie ma co komentowaś
Zapodaj coś z wnętrza jakiś mały opis, krótką hisorię, od kiedy masz to autko, no i czy są jakieś plany na zmodzenie auta.
Witam nową koleżankę Po rejestracji stwierdzam że jesteś z okolic Wrocławia i od razu zapraszam na spota na 04.10.09 Pod Aqa-Park, wiecej w odpowiednim dziale.
Autko ładnie się zapowiada ale z dwóch fotek to zabardzo nie ma co komentowaś
Zapodaj coś z wnętrza jakiś mały opis, krótką hisorię, od kiedy masz to autko, no i czy są jakieś plany na zmodzenie auta.
autko już przerejestrowane na Nysę ale mieszkam w ololicach Wrocławia (praca), dzięki za zaproszenie autko mam od maja tego roku, niestety wymaga zrobienia paru rzeczy i to już: sworznie, łączniki stabilizatora i osłona przegubu ale już przez klub nawiązałam kontakt z kolega który mi w tym pomoże takie pierwsze najważniejsze mechaniczne sprawy, a poza tym to w przysżłości chciałabym tam zamontować przeciwmgielne które ktoś wymontował i są czymś zaślepione, trzeba koniecznie wymienić mieszek, poprawki lakiernicze z przodu, obecnie autko pomaga mi wdrożyć sie znowu do jazdy po wypadku samochodowym... dajemy radę
a widzę że kolega maniek75 z Oławy, tam właśnie leżałam w szpitalu po wypadku, pewnie będziesz kojarzył miejsce zdarzenia: trasa Oława-Bierutów, lasy i taki jeden zakręt od któego zaczęłam mój taniec po drodze i koziołkowanie, podobno często tam się wysypują auta
co drugi tydzień przejeżdżam przez Oławę, może się kiedyś spotkamy tzn. soczek
co drugi tydzień przejeżdżam przez Oławę, może się kiedyś spotkamy tzn. soczek
aga_se,
Droga na Bierutów jest w większosci przez lasy, a zakrętów z niespodziankami nie brakuje, też często tamtędy śmigałem.
Najważniejsze że do zdrowia wróciłaś i Audice zakupiłaś <ok>
Sprawy techniczne pozałatwiaj, jak najszybciej dla własnego bezpieczeństwa.
Droga na Bierutów jest w większosci przez lasy, a zakrętów z niespodziankami nie brakuje, też często tamtędy śmigałem.
Najważniejsze że do zdrowia wróciłaś i Audice zakupiłaś <ok>
Sprawy techniczne pozałatwiaj, jak najszybciej dla własnego bezpieczeństwa.
Nie ma problebu, daj cynk kiedy bedziesz jechać <ok>aga_se pisze:co drugi tydzień przejeżdżam przez Oławę, może się kiedyś spotkamy tzn. soczek
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak się jakiś nadgorliwy policjant na Słowacji choćby trafi to Ci wlepi mandat za brak PL-ki z tyłu, nie interesuje ich ta na tablicy unijnej. Ale racja szału nie robi, jak masz Aga ochotę i czas to poświęć chwile na ściągnięcie jej, kolega Tomiko9 poradzi jak to zrobić ostatnio ściągał PL-kę pod którą była nalepka D-e więc ma doświadczenie. <ok>