[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
Ciesze się że się podobaOlszak pisze:Z przodu miodzio z tyłu też Co dalej ??
Co do planów, to wszystkie są opisane na początku tematu.
W tym momencie chce załozyc rolete naszybe, odpalić wreszcie obrotek i myśle nad jakąś koncówką wydechu. Najbardziej przekonuje mnie końcówka z b4 2,0 benz.
Też podobaja mi się zmiany w wyglądzie a co do dwururki to nie wiem czy da rade takie coś zamocować. a całego ostatniego baniaka zmieniał nie będe, bo ten co mam jest jeszcze ori i całkiem dobrze się ma.M@rcus pisze:No i bajka, autko nabrało wyglądu w porównaniu do pierwszych fotek, brakuje mi jeszcze w tyłeczku jakieś końcóweczki w stylu dwururki i była by malina <ok>
Dzięki wszystkim za miłe słowa.
Może jakieś pomysły co zmodzić :?:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 10:23 przez spiczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze myślisz z tą końcówką od benzyny z B4, jest zgrabna i będzie dobrze tu leżeć. Myślę, że dwu rurka to przerost formy nad treścią tutaj, z resztą trzeba by było wymieniać tłumik końcowy, a jak jest w dobrym stanie to nie warto. Wszystko jest super, auto systematycznie wygląda coraz lepiej i to się chwali. Mnie gryzą te przednie kierunki boczne w dziwacznym miejscu, pomyśl coś nad tym. Porównać pierwsze zdjęcie z ostatnim umieszczonym w poście, to można doznać szoku <ok>
Gratulacje za wykonaną pracę, oby tak dalej!
Gratulacje za wykonaną pracę, oby tak dalej!
grill zostanie ten co jest.matt1988 pisze:No odwaliłeś kawał dobrej przy swojej niuni <ok> . Ja bym tylko dał ori gril z czarnym znaczkiem
dziękuje za gratulacje. Będe dla Ciebie za to bardziej pobłażliwy <ok>wujo1 pisze:spiczi, bardzo łanie teraz wygląda choć znaczek audi mógłby być a i gratulacje za to że zostałeś zielony <ok>
Alu bedą te co są- więc bez rewelacji, gleba mi się marzy, na tylną szybke chce rolete a o bocznych pomysle.Nypel1 pisze:blenda musi być,odrazu inaczej się prezentuje,rurka,ciemna szyba,gleba dobry alu i potworek gotowy,kolega miał w takim kolorze pięknie się prezentowała dlatego plus za kolor pozdro..
też tego się troche obawiam, ale silnik jest po remoncie i nawet nie chce dymić jak dieselOlszak pisze:No końcówka spoko z B4 ale to diesel żeby nie kopciło mi na cały tył samochodu
Dzięki wszystkim za opinie. czekam na następne
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2009, 22:22 przez spiczi, łącznie zmieniany 4 razy.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No spiczi, muszę przyznać, że kawał dobre roboty odwaliłeś, teraz tak popatrzyłem.. na początku takie zwykłe szare, niczym nie wyróżniające się z tłumu B3, a teraz wygląda super, ładne i zadbane auto, które nie wygląda na swój wiek, a dupcia podoba mi się najbardziej.
Jakie plany jeszcze oprócz wydechu?
Planów dużo, a problem to jak zwykle kasa :roll:sagem pisze:No spiczi, muszę przyznać, że kawał dobre roboty odwaliłeś, teraz tak popatrzyłem.. na początku takie zwykłe szare, niczym nie wyróżniające się z tłumu B3, a teraz wygląda super, ładne i zadbane auto, które nie wygląda na swój wiek, a dupcia podoba mi się najbardziej.
A planuje:
Zewnątrz: końcówkę wydechu z b4 2,0; zawias -40max; roleta na tylna szybe lub/i czarne szybki.
Wewnątrz: pooświetlaną gałkę zmiany biegów; zegary dodatkowe; kiere z b4
A poza tym to pomysłów jest duużo. Czas pokaże <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bzdura uparłeś się tych pomarańczowych kierunków, a one są okropne, nie wiem co Ci nie leży w oryginalnych czerwonych pięknie pasujących do czerwonej blendy, do czego niby pasuje ten pomarańcz tam? Przednie białe i tylne czerwone kierunki odmładzają znaaacznie auto, nie zmieniając niczego zupełnie w ogólnym wyglądzie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No niestety mi to się nie podoba, całe to podciąganie B3 na siłę pod B4 mi się nie podoba.
Miałem białe z przodu, ale strasznie mnie wkurzały więc wychrzaniłem je i wmontowałem ori pomarańczowe, dzięki czemu auto od razu lepiej się prezentuje.
Zakładam sobie pakiet stylistyczny z Audi 90, bo akurat to jak dla mnie pasuje i bardzo poprawia i tak piękny wygląd B3.
Jednak jak wielekroć pisałem każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, zaś inni muszą to uszanować <ok>
Miałem białe z przodu, ale strasznie mnie wkurzały więc wychrzaniłem je i wmontowałem ori pomarańczowe, dzięki czemu auto od razu lepiej się prezentuje.
Zakładam sobie pakiet stylistyczny z Audi 90, bo akurat to jak dla mnie pasuje i bardzo poprawia i tak piękny wygląd B3.
Jednak jak wielekroć pisałem każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, zaś inni muszą to uszanować <ok>