Audi 80 B4 Avant [1.9 TDi] game over :(
grinch, raczej nie wymiekam :mrgreen: gleba bedzie tylko jak juz to nowa bo tak jak juz mi pisales nie ma co $$$ oszczedzac no i oponki o nizszym profilu musza byc bo jak bym zaladowal kogos na tyl to by troche ocieralo bo ledwo bylo mozna palec wcisnac miedzy nadkole a kolo
teraz chodzi mi po glowie z wiekszenie mocy przy tym aucie mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie w najblizszym czasie
tak narazie sa na deklach ale na nowy sezon mysle ze przyjda stozki <ok> no i logo "76" zagoscilo rowniez na moim bra fotki w krotce jak autko bedzie na chodziekojak666 pisze:Widzę że kolega zastosował "76" podobnie jak ja na felgach i na szybie <ok>
teraz chodzi mi po glowie z wiekszenie mocy przy tym aucie mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie w najblizszym czasie
... Poka to Bra w końcuno name pisze:grinch, raczej nie wymiekam :mrgreen: gleba bedzie tylko jak juz to nowa bo tak jak juz mi pisales nie ma co $$$ oszczedzac no i oponki o nizszym profilu musza byc bo jak bym zaladowal kogos na tyl to by troche ocieralo bo ledwo bylo mozna palec wcisnac miedzy nadkole a kolotak narazie sa na deklach ale na nowy sezon mysle ze przyjda stozki <ok> no i logo "76" zagoscilo rowniez na moim bra fotki w krotce jak autko bedzie na chodziekojak666 pisze:Widzę że kolega zastosował "76" podobnie jak ja na felgach i na szybie <ok>
-
- Forum Audi 80
... No to żęście chłopaki chłopaka zjechali oż kuźwa <lol2>
PS: Kilka słów ode mnie
... No name Jak dla mnie bra jest ukończenie całego projektu na końcu dodaje się detale które podkreślają tylko i wyłącznie przesłanie właściciela :mrgreen:
Również mi się nie podobało jak Duo na początku założył BRA jednak na końcu było super :!:
... Jest tu pomieszane kilka styli i to się nie trzyma kupy ni dupy :!:
Ode mnie -3 sorki że tak ostro ale jestem w stanie wskazującym <lol2>
PS: Kilka słów ode mnie
... No name Jak dla mnie bra jest ukończenie całego projektu na końcu dodaje się detale które podkreślają tylko i wyłącznie przesłanie właściciela :mrgreen:
Również mi się nie podobało jak Duo na początku założył BRA jednak na końcu było super :!:
... Jest tu pomieszane kilka styli i to się nie trzyma kupy ni dupy :!:
Ode mnie -3 sorki że tak ostro ale jestem w stanie wskazującym <lol2>