Audi80B3 Sprzedana....The End
no tak niby nic ale zawsze coś spoko sie naprawi i będzie dalej latać jak tralala <ok> tylko z ta lampą musze załatwic sprawe do końca...
nie wiem o której piszesz ale na wszystkich fotach jest ta sama moja <ok>AdiAudi pisze:a ja już myślałem że to coś poważniejszego, ale całe szczęście tylko tyle.
A B-trójka na tym zdjęciu przed "garażem" wygląda zaczepiście <ok>
Auto super szkoda, że jakiś ch...<cenzura> nie umiał tego uszanować.
Kolorek super (czyt. taki jak mój ). Walnąłbym malowanie zderzaka przedniego tak jak w oryginale (jednak odstaje trochę od reszty), lusterka w kolor i dla mnie osiągnąłbyś (prawie) ideał
Nie myślałeś o czarnych lampach na tył? Efekt końcowy z tym co masz byłby moim zdaniem mega, super, extra, hiper itp. :mrgreen:
Gratuluje pięknego autka, po cichu zazdroszcząc
Szerokości i powodzenia w dalszych modach.
Kolorek super (czyt. taki jak mój ). Walnąłbym malowanie zderzaka przedniego tak jak w oryginale (jednak odstaje trochę od reszty), lusterka w kolor i dla mnie osiągnąłbyś (prawie) ideał
Nie myślałeś o czarnych lampach na tył? Efekt końcowy z tym co masz byłby moim zdaniem mega, super, extra, hiper itp. :mrgreen:
Gratuluje pięknego autka, po cichu zazdroszcząc
Szerokości i powodzenia w dalszych modach.
A no fakt ładne zdjecie w słoneczku :mrgreen:AdiAudi pisze:Chodzi mi o te zdjęcie pod tym napisem
"A to wszystko jest TU "
Myslałem nad tym i dodatkowo nad listwami ale wszystko zacznie sie zlewać w jedno...Selfish pisze:lusterka w kolor
Malowanie jest zaplanowane na nowy rok niestety...Selfish pisze:Walnąłbym malowanie zderzaka przedniego tak jak w oryginale
Czy myślałem szczerze raczej nie od początku przypadły mi jakoś czerwone i myśle tak zostanieSelfish pisze:Nie myślałeś o czarnych lampach na tył?
Same lusterka z zostawieniem czarnego pierścienia przy drzwiach. Wtedy wszystko ma ręce i nogi. Jak chcesz zobaczyć jak wygląda 80-ka na gładko mogę Ci podrzucić parę fotek.Szula298 pisze:Myslałem nad tym i dodatkowo nad listwami ale wszystko zacznie sie zlewać w jedno...
Za to wtedy będziesz miał wszystko picuś glancuśSzula298 pisze:Malowanie jest zaplanowane na nowy rok niestety...
Takie pytanko mam bo przyglądałem się fotkom i kilka elementów ma inny odcień (np. drzwi pasażera za kierowcą, maska) to wina aparatu czy rzeczywiście jest różnica?
Ja mam czasami tak że przód wydaje mi się inny ( a nic nie było :evil: ) Pytam bo może ten kolor tak ma
Pozdro
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: