[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
... Dziękuje <buziaki>Słonik pisze:grinch, specjal for You <ok> Jak rozłożyć alternator :?: https://audi80.pl/rozkladanie-altern ... htm#353012
- karolpinkii
- Forum Audi 80
O prosze kto sie tu pojawił
keczy,Ty to wygrzewaj tylek na tych goracych plazach poki możesz a potem wracaj do ojczyzny bo sie stesknilem :mrgreen: .
Wyzwanie przyjete <ok> , ciekawe kto tym razem dostanie baty <cieszy> .
Ja juz ci nie bede przypominal kto swego czasu zaczal czesciej woskowac lakierowane elementy wiec sie nie madrzyj dobra <palma> .
karolpinkii, oj wiem co wtedy miales oj wiem. Patrz u mnie tez sie wysypala ta na drugim cylindrze ciekawe czy jest z tym cos wiecej niz przypadek <hmm> .
kaczok, mysle ze wszystko zalezy co gdzie i za ile kupujesz i co gdzie i za ile naprawiasz wiec koszta moga byc bardzo rozne w zaleznosci od wielu czynnikow, wiadomo najtaniej zawsze jak sie samemu zrobi ale niestety nie kazdy ma do tego warunki i odpowiednia wiedze a szkoda . Szczegoly poszly na PW .
Heh dzieki chlopaki ze tyle w was wiary, poparcia i motywacji .
keczy,Ty to wygrzewaj tylek na tych goracych plazach poki możesz a potem wracaj do ojczyzny bo sie stesknilem :mrgreen: .
Wyzwanie przyjete <ok> , ciekawe kto tym razem dostanie baty <cieszy> .
Ja juz ci nie bede przypominal kto swego czasu zaczal czesciej woskowac lakierowane elementy wiec sie nie madrzyj dobra <palma> .
karolpinkii, oj wiem co wtedy miales oj wiem. Patrz u mnie tez sie wysypala ta na drugim cylindrze ciekawe czy jest z tym cos wiecej niz przypadek <hmm> .
kaczok, mysle ze wszystko zalezy co gdzie i za ile kupujesz i co gdzie i za ile naprawiasz wiec koszta moga byc bardzo rozne w zaleznosci od wielu czynnikow, wiadomo najtaniej zawsze jak sie samemu zrobi ale niestety nie kazdy ma do tego warunki i odpowiednia wiedze a szkoda . Szczegoly poszly na PW .
Heh dzieki chlopaki ze tyle w was wiary, poparcia i motywacji .
Lenio21, na panewkach głownych napisane jest:
0704
02'07
@ 0,25
168992
@- w tym miejscu w kółku jest wybity znak/logo w kształcie litery T, takie dwa kola jedno w drugim a w srodku obrys litery T.
I powiedz mi chłopcze czemu robicie panewki z półpierscieniami jako jedna calosc a nie polpierscienie oddzielnie tak jak bylo w oryginale :?: Panewki które mialem włożone na pierwszy montaz to również Glyco .
0704
02'07
@ 0,25
168992
@- w tym miejscu w kółku jest wybity znak/logo w kształcie litery T, takie dwa kola jedno w drugim a w srodku obrys litery T.
I powiedz mi chłopcze czemu robicie panewki z półpierscieniami jako jedna calosc a nie polpierscienie oddzielnie tak jak bylo w oryginale :?: Panewki które mialem włożone na pierwszy montaz to również Glyco .
cóż mogę powiedzieć...
to nie jest raczej nasz wyrób, a co mogę powiedzieć o nich:
data produkcji ja kłatwo sie domyślec luty 2007
nr krązka taśmy z jakiego jest zrobiona to 0704
i za pewne te dwa znaki są po jednej stronie panewki
druga strona to oczywiście znak firmowy, pierwszy podwymiar i numer częsci
Ja kupowałem do siebie to miałem osobno tak jak ori, widocznie masz z innej fabryki, nie z Polski 8-)
Spróbuję sie dowiedzieć czegoś więcej jak uda mi sie znależć technologię.
Pozdrawiam
to nie jest raczej nasz wyrób, a co mogę powiedzieć o nich:
data produkcji ja kłatwo sie domyślec luty 2007
nr krązka taśmy z jakiego jest zrobiona to 0704
i za pewne te dwa znaki są po jednej stronie panewki
druga strona to oczywiście znak firmowy, pierwszy podwymiar i numer częsci
Ja kupowałem do siebie to miałem osobno tak jak ori, widocznie masz z innej fabryki, nie z Polski 8-)
Spróbuję sie dowiedzieć czegoś więcej jak uda mi sie znależć technologię.
Pozdrawiam