[B4 Cabrio, abc] by Czarek
Temat leży i raczej juz tak zostanie... W maju minął rok jak auto stało i chodź bardzo chcialem nie mialem wplywu na postęp prac, wiadomo ciśnienie rosło z każdym coraz cieplejszym dniem, aż w końcu postanowilem upolować jakaś fajna niunie (audi:P). Po mniej wiecej dwóch miesiacach znalazlem.
Audi 89 Cabrio
rok 1995
poj 2,6 abc
wyposarzenie:
-abs
-eds (protoplasta esp)
-2 x airbag
-wspomaganie
-klimatyzacja (śmigający manual)
-4 x el szyby
-centralny
-ori alarm+ori immo
-grzane du**
-soczewki
-jasny środek
-podświetlane daszki przeciwsłoneczne
-elektryczno hydrauliczny dach
Auto przyjechało w 2006r. do polski z niemcowni. Na ostatnim przeglądzie tam miała przelatane prawie 190tyś km dziś ma 211tyś. i musze powiedzieć że nie spotkałem jeszcze tak równo i "ładnie" pracujacego silnika w 80tce. Koła dorwałem na all w sierpniu i to chyba tyle... <ok>
Audi 89 Cabrio
rok 1995
poj 2,6 abc
wyposarzenie:
-abs
-eds (protoplasta esp)
-2 x airbag
-wspomaganie
-klimatyzacja (śmigający manual)
-4 x el szyby
-centralny
-ori alarm+ori immo
-grzane du**
-soczewki
-jasny środek
-podświetlane daszki przeciwsłoneczne
-elektryczno hydrauliczny dach
Auto przyjechało w 2006r. do polski z niemcowni. Na ostatnim przeglądzie tam miała przelatane prawie 190tyś km dziś ma 211tyś. i musze powiedzieć że nie spotkałem jeszcze tak równo i "ładnie" pracujacego silnika w 80tce. Koła dorwałem na all w sierpniu i to chyba tyle... <ok>
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 20:11 przez formatic, łącznie zmieniany 1 raz.
E widze po dacie ze fotki jeszcze cieple :mrgreen: .
Mam cos chłodniejszego w kolekcji .
Dobre Audi w dobrych rekach <ok> , stan faktyczny jak na '95 zajebiaszczy to trzeba przyznac i fajnie ze nikt nie zgubil niczego co razem z nia wyjechalo z fabryki . Dopiescic szczególiki na igle i bedzie mega <oki> .
Mam cos chłodniejszego w kolekcji .
Dobre Audi w dobrych rekach <ok> , stan faktyczny jak na '95 zajebiaszczy to trzeba przyznac i fajnie ze nikt nie zgubil niczego co razem z nia wyjechalo z fabryki . Dopiescic szczególiki na igle i bedzie mega <oki> .
spaykee pisze:Śliczna sztuka, i stan zdecydowanie lepszy z tego co piszesz i widać niż tamtej co przywiozłeś z moich okolic. Gratuluję zakupu. 8-) <ok> Jakieś planujesz zmiany? Czy zachowujesz oryginał w 100%?
Właśnie i tu pojawia się problem w sumie spotkać serie w takim stanie to żadkość, a tak jak jest teraz chyba podoba mi sie najbardziej ewentualnie w gre wchodzą zderzaki po fl-u i us/japan które bedą raczej napewno... Co do mechaniki to myślałem nad 2,8 5V 193PS i raczej w tym aucie (przeznaczonym do powolnego toczenia sie ) w zupełności wystarczy, choruje na gwint ale to raczej temat na przyszły rok, a teraz dostał amorki bilstein b4 i spreżyny jamex -60 co by sie Słonik ze mnie nie śmiał że nie ma quattro a wygląda jak by miał:P
Wciąż zastanawiam sie co mogłeś mieć na myśli i nic nie przychodzi mi do głowy... :mrgreen:Słonik pisze:Dopiescic szczególiki na igle i bedzie mega <oki> .
np. :mrgreen:spaykee pisze:formatic napisał/a:
Wciąż zastanawiam sie co mogłeś mieć na myśli i nic nie przychodzi mi do głowy...
GWINT
Że moje Compi nadal nie jezdzi to jezdze czym moge a ze czasem lubie jaks fajna fotke strzelic to dzisiaj byla kolejna okazja . Szkoda ze bardzo nieczysto wyszlo .
Zrobie taczke to trzeba Zbycha zatrudnic jako operatora lustrzanki ręcznej i jakas sesje wykminic bedzie fajny kontras czarno czerwony <ok> .