Audi B4 8C ABT by MioDek
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No no panie MIODEK, postarał się pan, fajnie wyglada ten srebrny, ale szkoda że nie zdążyłeś zrobić zdjęć jak wygląda na audiance :-> No i widzę że nawaliłeś sporo past i wosku na audianke, tak samo jak ja :mrgreen: No to jutro na tym spocie nie będę sie za Ciebie wstydził <ok> audianka wygląda luks
P.S mam taki sami garaż
P.S 2 moja audianka i tak ładniejsza :lol:
P.S mam taki sami garaż
P.S 2 moja audianka i tak ładniejsza :lol:
-
- Forum Audi 80
Nie ma za co, dzięki za zdjęcia. Ja się trochę wkręciłem w tor, ale bardziej zależy mi na wyczuciu auta, więc planuje startować w najbliższej imprezie organizowanej przez pzmot, muszę nauczyć się wykorzystywać walory i potencjał quattro. Fotki masz całkiem ładne, nie powiem wyczyściłeś auto na zakończenie sezonu w odróżnieniu co do niektórych.
Pozdro.
Pozdro.
Co się wszyscy uczepili tej gleby :roll:marcinelk13 pisze:Łukaszek pomału się rozkręca, ale nadal osiołek stoi pół metra nad ziemią :lol:
dardaw2, Darek Ty cały czas pamiętaj o mnie :mrgreen:
Bartek z rana to może i było na co patrzeć..... ale później przejechało paru wariatów i całą robotę szlag trafił :cry:gornik pisze:Fotki masz całkiem ładne, nie powiem wyczyściłeś auto na zakończenie sezonu w odróżnieniu co do niektórych.
<ok>
a tu zakupiłem sobie taki mały zestawik, którym się jeszcze nie chwaliłem :mrgreen:
<tance>
Bartek, no to mamy wspólne plany.. bo i ja mam zamiar sobie pojeździć..gornik pisze:Nie ma za co, dzięki za zdjęcia. Ja się trochę wkręciłem w tor, ale bardziej zależy mi na wyczuciu auta, więc planuje startować w najbliższej imprezie organizowanej przez pzmot, muszę nauczyć się wykorzystywać walory i potencjał quattro. Fotki masz całkiem ładne, nie powiem wyczyściłeś auto na zakończenie sezonu w odróżnieniu co do niektórych.
Pozdro.
Miodek, nie zaskakujesz niczym narazie odnośnie fury :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :*
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
MIODEK, rośnie z Ciebie coraz lepszy rezacz baw się baw się, może niedługo to Ciebie będę męczył całe noce w instalacji zegarówa tu zakupiłem sobie taki mały zestawik, którym się jeszcze nie chwaliłem :mrgreen:
A zestawik spoko, ja też muszę sobie coś podobnego kupić
Ile dałeś tak w ogóle, w necie czy gdzieś w mieście ?